≫ 

Tata Kardašijan u vezi sa 47 godina mlađom transrodnom manekenkom! (FOTO)

Kako pišu svetski mediji, Kejtlin se verila sa Sofijom

  • 12

Rijaliti zvezda Kejtlin Džener dugo je tvrdila kako je u prijateljskom odnosu s transrodnim modelom Sofijom Hačins (21). Njihov odnos često je opisivala kao "druženje majke i ćerke", ali prema pisanju tabloida "Mirror" zajedno su već nekoliko nedelja, a šuška se da su se i verile.

MOŽE LI ČUDNIJE?! Fanovi ubeđeni da znaju kako se zove ćerka Kajli Džener, a odao ju je snimak o trudnoći! (VIDEO) (FOTO)

- Njihov odnos je jako brzo postao ozbiljan. Kejtlin zaista želi provesti ostatak života sa Sofijom bez obzira na veliku razliku u godinama. Nakon što je Džener ostala bez podrške svoje porodicei ona se pokazala kao njena najveća podrška - kazao je izvor blizak Džener.

Nova ljubav Kejtli manekenka Sofija, Printskrin: Instagram/hutchins_sophia

Bivši olimpijac Brus Džener pre tri godine promenio je ime u Kejtlin. Kao ikona transrodne zajednice dobila je nagradu "Žena godine" koju dodjeljuje američki magazin "Glamour".

Brus pre promene pola, Foto: AP/Tanjug

Nakon 23 godine braka njegova bivša supruga Kris Džener (62) podnela je zahtev za razvod braka.Kao razlog navela je nepomirljive razlike i česte svađe. Par ima kćeri Kendal (22) i Kloi(20).

Bivša zvezda rijalitija pre nekoliko meseci izjavila je kako s jednim delom porodice već dve godine ne razgovara.

Foto: HM/Promo

- Često se pitam je li to zbog moje promene pola ili jednostavno zbog svojih života više nemaju vremena da me toliko zovu - pita se Kejtlin. Svađa u porodici Džener-Kardašijan dodatno je ojačala odnos između Kejtlin i Sofije.

Foto: Tanjug/AP

- Kejtlin se nadala da će ostati u dobrim odnosima sa porodicom Kardašijan, pogotovo nakon što su Klio i Kim dobile decu. Nažalost još uviek ih nije upoznala. Niti svoju unuku Stormi ne viđa često. Oseća se usamljeno i depresivno - potvrdio je blizak izvor.

A da kod Kardašijanovih nikada nije dosadno, uverite se i u videu:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA