≫ 

Brazilka koju je proslavio Kris Braun u komi nakon kobne operacije na koju je otišla u tajnosti! (FOTO)

- Njena porodica nije znala da ide u Tursku kako bi se podvrgla liposukciji. Imala je nekakvu reakciju na anesteziju, ali zaista ne znam detalje - rekao je član porodice.

  • 3
Foto: Instagram/liziane_gutierrez

Brazilska manekenka Liziane Gutjerez , koja je pre dve godine repera Krisa Brauna (29) optužila za fizičko zlostavljanje, bori se za život!

Naime, ova lepotica početkom meseca je u tajnosti otišla u Tursku kako bi se podvrgla estetskoj operaciji, odnosno uklanjanju masnog tkiva sa predela stomaka.

U želji za idealnom figurom pronašla je hirurga koji je obavio zahvat, ali je tokom operacije došlo do komplikacija zbog kojih se manekenka sada nalazi u induciranoj komi.

Nije jasno koji višak je manekenka videla na svom stomaku, Foto: Instagram/liziane_gutierrez

- Njena porodica nije znala da ide u Tursku kako bi se podvrgla liposukciji. Imala je nekakvu reakciju na anesteziju, ali zaista ne znam detalje - rekao je član porodice.

Manekenka je prvo pokušala operaciju obaviti u Americi, ali nekoliko hirurga ju je odbilo jer nije imala dovoljno masti te su smatrali da joj operacija nije potrebna.

Porodica nije bila za ovu operaciju, Foto: Instagram/liziane_gutierrez

Podsetimo, Lizianu je javnost upoznala nakon što je završila na privatnoj žurki Krisa Brauna u Las Vegasu, a skanda je nastao onda kada je manekenka izvadila mobilni telefon i fotografisala pevača. Braun je nakon toga pobesneo i nasrnuo na nju.

Kris Braun poznat je po nasilničkom ponašanju prema ženama, Foto: AP/Tanjug

- Zamolili smo je da ode sa žurke jer je bila izvan kontrole. Počela je udarati obezbeđenje... Ona je lažljivica, a cela priča sa mobilnim telefonom je izmišljena - rekao je PR Krisa Brauna.

Seksi Sol i njena guza prete da sruše Instagram:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA