≫ 

Holivudski zavodnik se u 58. godini prvi put ženi, a izabranica je totalno drugačija od seks-bombi sa kojima se nekad zabavljao! (FOTO)

  • 0
Hju Grant, Foto: Profimedia/Abaca

Hju Grant na pragu 58. rođendana pvi put će stati na ludi kamen i izgovoriti sudbonosno "da", dugogodišnjoj devojci Ani Eberštajn, švedskoj televizijskoj producentkinji!

Ana ima 39 godina, a kako piše The Sun venčanje je zakazano za kraj ovog meseca.

ej poljubac na kraljevskom venčanju! Elton Džon i Dejvid Bekam se poljubili u usta, a o potezu koji je pevač napravio posle toga bruji ceo svet! (VIDEO)

Ana i Hju zajedno su šest godina i imaju troje dece - sin Džon Mungo rođen je u septembru 2012, dok su ostala deca rođena u decembru 2015. godine.

Hju i Ana, Foto: Profimedia/Alamy

Ono što je vrlo primetno u Hjuovom izboru partnerke jeste to da nije tip žene kakve je glumac birao u mladosti. Naime, Grant je poznat kao neko ko je zaveo neke od najlepših žena Holivuda, poput Elizabet Harli koja i u 53. godini izgleda besprekorno!

Hju je sa Elizabet proveo 13 godina, a razišli su se 2000. godine i ostali su dobri prijatelji.

Hju i Elizabet, Foto: Getty images

Pored troje dece sa Anom, Hju ima i dvoje dece sa bivšom devojkom Tinglan Hong.

Inače, Hju Grant godinama je bio zavistan o seksu, a u izlečenju mu je pomogla ni manje ni više nego jedna Srpkinja. O kome je reč saznajte OVDE.

VIDEO:Da li biste danas prepoznali omiljene Holivudske parove

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA