Zbog bolesti je izgubio volju za životom, a onda mu se putem interneta obratio Rasel Krou i učinio nešto što će pamtiti čitavog života!

- Rasel mi je rekao da podignem gu*icu i prestanem da cvilim o umiranju, te da kada me zove Gladijator moram poslušati - rekao je Kventin

  • 2

Rasel Krou i Kventin Kenihan, Printskrin: Instagram

Holivudski glumac Kventin Kenihan visok je samo 0.99 metara i uglavnom ima samo epizodne uloge u filmovima. Pošto boluje od naslednog poremećaja osteogenesis inperfecte, koji prouzrokuje abnormalnu krhkost kostiju, često je imao teške trenutke kako u karijeri tako i u privatnom životu.

Totalni modni promašaj! Kristina Agilera prošetala crvenim tepihom u haljini za koju kažu da je katastrofa! (FOTO)

Međutim, on kaže da mu je glumac Rasel Krou pružio ogromnu podršku kada mu je uputio par reči putem društvenih mreža, a onda su se i sprijateljili.

Rasel Krou, Foto: Tanjug/AP/Jon Furniss/Invision

- Rasel mi je rekao da podignem gu*icu i prestanem da cvilim o umiranju, te da kada me zove Gladijator moram poslušati - rekao je Kventin za magazin Woman's day.

Kaže da ga je Rasel Krou inspirisao da se bori za život nakon što je 2010. godine na društvenim mrežama napisao da mu se više ne živi.

 

Kventin i Krou se čuju redovno od 2010. godine kada mu se Rasel javio u poruci putem društvenih mreža. Krou mu je sredio i ulogu u filmu "Pobesneli Maks", a onda mu je pomogao i oko učenja teksta.

Kventin kaže da je zamolio Rasela da mu pomogne tako što će na svojim društvenim mrežama pozvati ljude da doniraju novac kako bi kupiuo koncentrator za kiseonik koji mu je bio preko potreban i koji košta pet i po hiljada dolara, a onda je glumac napravio jedan korak koji ga je oduševio.

- Nakon toga me je odmah nazvao i rekao: "Kupiću tu prokletu stvar za tebe". Začudio sam se, jer je učinio toliko toga za mene - ispričao je Kventin i dodao da ga je njegov čin dobrote inspirisao da se bori i motiviše druge ljude sa invaliditetom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA