≫ 

Aviciijeva porodica potvrdila da će di-džej biti sahranjen u krugu najbližih

- Porodica Bergling potvrdila je da će sahrana biti u prisustvu najbližih osoba - rekla je kratko u saopštenju njegova švedska menadžerka Eba Lindvist

  • 0

Avicii, Foto: Instagram/avicii

Švedski di-džej i muzički producent Avicii prošlog meseca je pronađen mrtav u svojoj kući u Omanu u 28. godini, a biće sahranjen u najužem krugu porodice i prijatelja, rekao je njegov agent.

Tim Bergling poznatiji kao Avicii bio je među najpopularnijim u elektronskoj dens muzici.

Novi šokantni detalji: Avicii staklom prerezao vene, pa iskrvario na smrt

- Porodica Bergling potvrdila je da će sahrana biti u prisustvu najbližih osoba - rekla je kratko u saopštenju njegova švedska menadžerka Eba Lindvist.

Avicii, Foto: Instagram/avicii

Avici je preminuo zbog velikog gubitka krvi nakon što se isekao razbijenim staklom, ekskluzivno je preneo američki portal TMZ.

Nekoliko izvora bliskih di-džeju potvrdilo je da je Avicii sam sebi oduzeo život kako je njegova porodica i aludirala u izjavi za javnost.

- Jako se mučio sa mislima o značenju, životu, sreći. Nije više mogao da nastavi dalje. Želeo je da nađe mir - napisali su njegovi roditelji u izjavi za javnost, glumica Anki Liden (71) i pevač Tomi Korberg i brat Anton Korberg (40).

Avicii, Foto: Guliver/Jason Merritt/Getty Images for Clear Channel

Avicii je krajem godine zbog zdravstvenih problema bio prinuđen da otkaže sve nastupe, a bolovao je od akutnog pankreatitisa, teške upale gušterače koja je bila prouzrokovana preteranim konzumiranjem alkohola.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA