≫ 

Bivši prvi čovek Holivuda optužen za silovanja i seksualna zlostavljanja, a za svoju odbranu već ima bizaran plan!

Filmski mogul policiji se predao prošlog petka, a nakon što je uplatio milion dolara pušten je da se brani sa slobode

  • 3

Protiv holivudskog producenta Harvija Vajnštajna (66) podignuta je optužnica za više silovanja, nakon što je Velika porota u Njujorku izglasala da se protiv Harvija podigne optužnica za silovanja, kao i za krivični seksualni akt.

- Velika porota izglasala je da se podigne optužnica protiv Harvija Vajnštajna po optužbama za silovanje prvog i trećeg stepena, kao i za krivični seksualni akt prvog stepena - saopštio je advokat Menhetn Distrikta, Sirus Vans.

- Ova optužnica dovodi okivljenog korak bliže ka odgovornosti za zločine nasilja za koje se tereti - dodao je Sirus Vans.

Harvi Vajnštajn, Foto: Tanjug/AP

U odgovoru, Vajnštajnov advokat Bendžamin Brafman rekao je da nije iznenađen podizanjem optužnice, napominjući da u optužnici ne postoji ništa novo što oni već nisu znali.

- Podsećamo sve da je optužnica samo formalna optužba. Gospodin Vajnštajn namerava da se brani protiv svih optužbi koje čvrsto demantuje. Uskoro ćemo formalno da pređemo na odbacivanje optužnice, a ako u ovom slučaju počne suđenje očekujemo da će gospodin Vajnštajn biti oslobođen - dodao je Bendžamin Brafman.

Podsetimo, Vajnštajn se vlastima predao u petak u policijsku stanicu u Njujorku, gde je uhapšen i optužen za silovanje žena i teranje istih na oralni seks. Nakon što je uplatio milion dolara pušten je da se brani sa slobode.

Harvi Vajnštajn, Foto: Tanjug/AP

Međutim, Harvi već ima plan kako da se "oslobodi" optužbi koje mu se stavljaju na teret. Naime, nekadašnji "prvi čovek Holivuda", kako su ga zvali, od kolega je tražio pomoć, a sve u nameri da snimi film o svojoj borbi protiv navodne nepravde.

Ipak, kako piše Dejli Mejl, Vajnštajn u Hollywoodu nema previše saveznika, a sve je više onih koji protestuju protiv odluke da seksualni predator čeka početak suđenja sa slobode.

Harvi Vajnštajn, Foto: Tanjug/AP

Podsetimo, Vajnštajn je seksualno uznemiravao i slavne glumice poput Gvinet Paltrou (45), Ešli Džad (50) i Anđelinu Džoli (42).

VIDEO Hju se ofucao, a Elizabet blista: Bivša devojka holivudske zvezde u 52. godini izgleda kao zmaj!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ture

    31. maj 2018 | 10:51

    kad im je trebao prolaz za film onda su se vacarile sa njim pa tek posle 10 g ga prijavile! Cccc bas su fine

  • Kiru

    31. maj 2018 | 10:36

    Ispade da je taj holivud leglo silovatelja!!

  • Mirko

    31. maj 2018 | 10:27

    Kako to mislite uznemiravao??? KaVale se sa njim dok nisu postale poznate a sad im vise ne treba pa mogu jos i da ga tuze...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA