≫ 

Nikol Kidman posle 27 godina progovorila o gubitku dva deteta za vreme braka sa Tomom Kruzom!

- Poznata mi je žudnja... - rekla je australijska glumica

  • 0

Nikol Kidman, Foto: AP/Tanjug

Prošlo je 27 godina otkad je Nikol Kidman imala vanmateričnu trudnoću, ali bol koji je tada osetila ne prolazi ni danas.

U srceparajućem intervjuu za britanski "Tatler", Nikol, inače majka četvoro dece, otvorila je dušu i progovorila o gubitku prvog deteta u kada je imala svega 23 godine, kao i o tome zbog čega misli da je ova tema i dalje tabu.

Kidmanova je tada bila sveže venčana sa Tomom Kruzom, kada je saznala da ima vanmateričnu trudnoću. Druga trudnoća koja se dogodila pred kraj braka ovog slavnog para takođe nije uspela, ali je za razliku od prve došlo do pobačaja.

Srbin hteo da uništi Nikol Kidman, Dženifer Lopez... spremao se za napad na Kraljevsku porodicu: Sve o akcijama desne ruke Vrhovnog gospodara tame

- Poznata mi je žudnja... To je ogromna, bolna žudnja. I gubitak! Gubitak deteta pobačajem je nešto o čemu se ne priča dovoljno. To je ženama ogromna žalost - rekla je Nikol.

Nikol i Tom u braku su bili 10 godina, a iz istog imaju dvoje usvojene dece, Isabelu i Konor.

Nikol i Tom sa usvojenom decom, Foto: Guliver/Patrick Riviere/Getty images

- Ogromna je doza bola i ogromna doza radosti sa druge strane - rekla je Nikol na temu toga kakav je osećaj postati roditelj.

- Druga strana prolazi kroz kroz toliko žudnje i bole dok konačno ne dođe do tog osećaja: "Ahhhhh!", kada dobije dete... - objasnila je Kidmanova.

Za koliko para biste ovo uradili? Nikol Kidman jela žive crve, pa prešla na cvrčke, a tek da vidite koje insekte je ostavila za desert! (VIDEO)

Nikol i sadašnji muž Kit Urban, Foto: Tanjug/AP

Nakon razlaza od Toma Kruza Nikol se 2006. godine udala za kantri zvezdu Kita Urbana sa kojim je dobila dve ćerke Sandej Rouz (9) i Fejt (7).

VIDEO: Da li biste danas prepoznali omiljene filmske parove?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA