Slavni zavodnik za kojim su ludele žene širom sveta totalno promenio imidž, i fanovi su ga jedva prepoznali! (FOTO)

Jedan od najpopularnijih holivudskih glumaca raspoloženo se slikao sa fanovima i delio autograme

  • 6
Džoni Dep sa tamnim naočarima i kačketom, Foto: Profimedia

Slavni pirat sa Kariba, miljenik i zavodnik za kojim su otkidale žene širom sveta, glumac Džoni Dep (54), izazvao je ogromnu pažnju u Berlinu, gde je u skoro neprepoznatljivom izdanju ispred hotela u kojem je odseo pozdravljao okupljene fanove. Glumačku karijeru je nakratko zamenio muzičkom, te se tako trenutno nalazi na turneji sa svojim bendom "The Hollywood Vampires".

Čuveni glumac raspoloženo je pozirao fanovima, pravio selfije sa njima i delio im autograme. Pojavio se sa kačketom i tamnim sunčanim naočarima, i uživao je u pažnji onih koji su nestrpljivo čekali njegov dolazak.

Džoni Dep tukao čoveka na snimanju filma, rekao mu: Daću ti 100.000 dolara ako me udariš!

Džoni Dep trenutno je na turneji sa svojim bendom, Foto: Profimedia

- Mislim da moj junak izgleda bolesno - prokomentarisao je jedan zabrinuti fan na društvenim mrežama, dok su drugi komentarisali kako Dep izgleda mršavo, a bilo je i onih koji čuvenog pirata sa Kariba uopšte nisu prepoznali.

Glumac je bio u tamnoj majici i farmerkama, sa gomilom nakita na sebi, a kako se čini i obrijane glave, bar ako je suditi po onome koliko se nazire ispod kačketa.

Slavni glumac maše fanovima, Foto: Profimedia

Džoni Dep će 9. juna napuniti 55 godina, a kao što je poznato šetao je mnoge slavne lepotice i važio za najvećeg holivudskog srcelomca.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA