≫ 

Više nije crna i bradata! Končita Vurst šokirala svet totalnom promenom imidža, a tek da joj vidite dekolte! (FOTO)

Pobednica Evrovizije 2014. godine drastično je promenila lični opis

  • 19
Končita Vurst, Foto: AP/Tanjug

Končita Vurst, odnosno Tomas Nojvirt, šokirala je svet kada se 2014. godine pojavila u Austriji, na takmičenju za pesmu Evrovizije.

Intrigantna Končita pažnju je privukla izgledom na koji niko nije ostao imun, ali je sada odlučila da drastično promeni lični opis, pa više nije niti crna, niti onoliko bradata.

Končita je novi izgled premijerno pokazala na dobrotvornom balu u Beču (25th Life Ball), koji podiže fondove za HIV i AIDs projekte.

Končita danas, Foto: Profimedia

Podsetimo, Končita je 16. aprila priznala da je HIV pozitivna, a razlog priznanja jeste to što mu je bivši partner pretio da će taj podatak izneti u javnost.

Danas je došao dan da se oslobodim velikog tereta za ostatak svog života: ja sam već godinama HIV pozitivan - napisao je Vurst na svom Instagram profilu.

On se odlučio na ovaj korak jer je jedan "bivši" pretio da će sa ovom privatnom informacijom izaći u javnost, pa je odlučio sam da o bolesti, koju je krio, obavesti obožavaoce.

Končita kao plavuša, Foto: Profimedia

U budućnosti nikome ne dajem za pravo da mi preti i na takav način utiče na moj život - poručio je pobednik Evrovizije 2014. godine.

Končita kao plavuša, Foto: Instagram

Od postavljanja dijagnoze, kako je napisao, nalazi se pod medicinskom terapijom, i tvrdi da je već godinama ispod granice dokazivanja zaraženosti, to jest da nije u stanju da prenosi virus.

VIDEO Prva transrodna osoba koja vodi vesti u Pakistanu:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA