Opra Vinfri iskeširala 8 miliona dolara za raskošno imanje na ostrvu, kad vidite kako izgleda neće vam biti dobro! (FOTO)

Imanje se prostire na 43 hektara, a za sada još nije poznato da li će Opra ovde živeti ili samo povremeno boraviti

  • 12

Opra Vinfri, Foto: Tanjug/AP

Opra Vinfri (64) kupila je raskošno imanje na jednom ostrvu, te će tako svima koji budu poželeli da je pronađu biti potreban trajekt! Za ovo je iskeširala ogromnu novčanu sumu, a sve kako bi imala svoj "mali" privatni raj.

Slavna voditeljka je kupila luksuznu nekretninu i kompletno imanje od 43 hektara na Ostrvu kitova (Orcas Island), severno od Sijetla. Za ovakvu raskoš i ovaj rajski mir potrošila je nešto više od 8 miliona dolara, a imanje pod nazivom Madroneagle, sada u Oprinom vlasništvu, sastoji se od glavne kuće i kuće za goste, ima stakleni gazebo, radionicu, saunu i zanatsku baštu.

Luksuzno imanje Opre Vinfri na ostrvu, Foto: Profimedia

Glavna kuća ima tri sprata, a sastoji se od četiri spavaće sobe i tri kupatila. Gostinska kuća je takođe četvorokrevetna i ima tri kupatila, ali značajno manje kvadrature u odnosu na vilu u kojoj će boraviti Opra.

Imanje poseduje glavnu vilu i gostinsku kuću, Foto: Profimedia

Izvori bliski prodaji kažu da Opra nikada nije lično posetila ostrvo kako bi imanje videla uživo, već je jednostavno odlučila da "rizikuje". Za sada nije poznato da li planira tu da živi, ili će samo povremeno uživati u ovom raju.

Raskošna unutrašnjost Oprinog novog doma, Foto: Profimedia

Inače, ovo ostrvo poznato je kao odlična tačka za posmatranje kitova ubica, kao što i sam naziv ostrva kaže.

Inače, vila Opre Vinfri u Kaliforniji jedna je od najskupljih vila, a njena vrednost procenjuje se na 85 do 90 miliona dolara. Kako izgleda pogledajte OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA