Džastin Biber treći put u vezi sa natraženijom manekenkom sveta, uhvaćeni kako se ljube u centru Njujorka! (FOTO)

Džastin i lepa Hejli stavili su tačku na glasine o obnavljanju romanse i zvanično potvrdili da su svojoj vezi pružili treću šansu

  • 4
Džastin Biber je deseta najpraćenija ličnost na Instagramu, sa svojih 100 miliona pratilaca, Foto: Profimedia/AKM-GSI

Džastin Biber (24) i Hejli Boldvin (21), ćerka slavnog glumca Stivena Boldvina, ponovo su obnovili svoju vezu, i to po treći put, a da li će se u njihovom slučaju ona čuvena "treća sreća" pokazati kao tačna, vreme će pokazati.

Hejli i Džastin više definitivno ne kriju da su obnovili svoju vezu, pa su tako uhvaćeni kako se sočno ljube u Njujorku.

Nakon što su se nedavno provodili na bazenu i podstakli sumnje da su ponovo zajedno, neizvesnosti više nema. Ljubili su se pred kamerama, držali se za ruke, bili više nego emotivni, a izgledalo je kao da su zaljubljeniji nego ikad.

Hejli i Džastin se ljube na ulicama Njujorka, Foto: Profimedia

Podsetimo, Džastin i Hajli raskinuli su pre dve godine, a posle godinu dana pokušali su da obnove vezu. Pevač se vratio Seleni Gomez, a sa Hajli je bio u kontaktu čak i tada. Sada su rešili da ponovo pokušaju, očigledno verujući u treću sreću.

Ovako izgleda telo Džastina Bibera posle STO sati tetoviranja! (FOTO)

Hejli Boldvin trenutno je jedna od najtraženijih manekenki sveta, a 2017. godine časopis "Maxim" proglasio ju je najlepšom ženom sveta. Koliko će njena i Džastinova veza ovog puta potrajati, ostaje da vidimo.

Foto: Profimedia

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA