≫ 

Preminuo otac Majkla Džeksona, u 90. godini

Džo Džekson preminuo je nakon dugogodišnje bitke sa opakom bolešću

  • 4
Džo Džekson, Foto: Profimedia

Otac legendarnog Majkla Džeksona i tvorac grupe "Džekson 5", Džo Džekson, preminuo je u 90. godini život nakon teške bolesti. 

Džo Džekson preminuo je u sredu u bolnici u Las Vegasu, navodi CNN. Još uvek nema zvaničnih potvrda o uzroku smrti, ali je poznato da je Džekson bolovao od raka pankreasa.

- Sunce izlazi kada dođe vreme i, svidelo se to vama ili ne, zalazi kada dođe vreme - objavljeno je na njegovom Tviter nalogu u nedelju, 24. juna.

Otac Majka Džeksona i Dženet Džekson, najslavnijih iz porodice, godinama se nosio sa zdravstvenim problemima, preživeo je nekoliko šlogova i tri srčana udara, te je gotovo svake godine bar jednom bio hospitalizovan.

Džo Džekson sa sinom Majklom Džeksonom, Foto: Guliver/ Aaron Lambert-Pool/Getty Images

Džo je imao jedanaestoro dece, a njegovih pet sinova činilo je legendarnu grupu "Džekson 5", što je bila odskočna daska za kralja popa Majkla Džeksona.

26. jula 2018. napunio bi 90 godina. Podsetimo, Majkl Džekson preminuo je 25. juna 2009, te je pre nekoliko dana navršeno punih devet godina od njegove smrti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA