Četiri razloga zbog kojih vam treba jedna dobra "Plesna terapija" (FOTO) (VIDEO)

U bioskopima od 19. jula

  • 0

Džoana Lamli, Silija Imre, i Imelda Stonton su se našle u sjajnoj glumačkoj ekipi filma "Plesna terapija", novoj britanskoj komediji o razvodu u srednjim godinama, sestrinskoj ljubavi i isceliteljskoj moći plesa.

Kada Sandra Abot na proslavi penzionisanja njenog supruga, otkrije da je on vara sa najboljom prijateljicom, njen čitav svet se okreće naopačke. Ona odlučuje da ode od kuće kako bi izbistrila misli i shvatila šta se dešava sa njenim životom. Utehu pronalazi kod starije sestre Bif koja je njena potpuna suprotnost. Bif vodi Sandru na časove plesa, gde je upoznaje sa svojim prijateljima koji će Sandri pokazati da bi razvod mogao da joj otvori priliku za potpuno novi život.

Čini vam se zanimljivo? Evo nekoliko stvari koje bi trebalo da znate o filmu pre nego što odete da ga pogledate...

Foto: Promo

1. Najveće britanske filmske zvezde na jednom mestu

Ove sjajne dame imaće pojačanje u vidu neverovatne muške ekipe, koju čine Timoti Spal, Džon Sešns, i Dejvid Hajman. Imelda je otkrila da je energija među filmskom ekipom bila prava prijateljska, te da su svi zaista uživali, što može da se primeti i u samom filmu.

Foto: Promo

2. Glumci na "plesnoj terapiji" će vas zasmejati do suza

Članovi glumačke ekipe su zaista bili na "plesnoj terapiji", pa je tako Silija za potrebe filma morala da nauči Fokstrot i Flamenko. Kako su se ostali glumci snašli na časovima plesa, videćete i sami u filmu, a verujemo da će vas neke scene nasmejati i razmrdati.

3. Džoana Lamli briljira u novom izdanju

Da li se sećate fenomenalne Džoane Lamli, poznatije kao Petsi iz kultne serije Absolutely Fabulous? Beskrajno duhovitu Lamli ćemo uskoro gledati u potpuno drugačijem izdanju nego što smo navikli u popularnoj seriji. Ovog puta, imaće sedu periku na koju, kako kaže, ni sama nije mogla da se navike.

Foto: Promo

4. Važna lekcija o životu  

Svi možemo da naučimo po nešto iz ovog filma. Glavna poruka filma je da promene nisu samo za mlade, i da nikad nije kasno da počnemo iz početka.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA