Prošlo je 24 godine od premijere ovog čuvenog filma, a komedija koju smo svi voleli uskoro dobija nastavak!

Glumci su se sastali kako bi porazgovaralii o nastavku ovog legendarnog filma "Četiri venčanja i sahrana"

  • 0
Hju Grant, Printskrin: Youtube

Hju Grant, Endi Mekdauel i Ana Čenselor, kao i još neki saradnici na filmu sastali su se kako bi pregovarali o snimanju nastavka čuvene komedije "Četiri venčanja i sahrana".

Hju Grant se prvi put oženio u 58. godini!

- Našli smo se su kući Ričarda Kurtisa i Endi je bila tamo. Neverovatno je da već prošlo 24 godine! Na sastanak nije došla cela filmska ekipa, bilo nas je desetak. Nismo u kontaktu inače, jedino se čujem sa Endi Mekdauel. Hjua nisam videla baš dugo, pa je naš susret bio baš dirljiv. Ričard je održao pozdravni govor, bio je fantastičan - rekla je Ana za britanske medije.

Hju Grant, Printskrin: Youtube

Ona je otkrila da su razgovarali o nastavku filma, ali da još ništa nije potvrđeno i definitivno.

- To je bio jedan od mojih prvih filmova i bilo je predivno, ali ove nove generacije nisu upoznate sa tim filmom. Devedesete su bile godine kada su romantične komedije lepo prolazile u britanskim bioskopima. Vreme je sada drugačije - smatra glumica.

Scena iz filma "Četiri venčanja i sahrana", Printskrin: Youtub

Podsećamo, Čarls kojeg igra Hju Grant je neženja koji često odlazi na venčanja svojih prijatelja. Vremenom počinje da se pita da li će se on ikada oženiti i naći ženu svog života, a na jednom venčanju upoznaje Keri u koju će se zaljubiti nakon prve zajedničke provedene noći. Međutim, Keri to shvata kao vezu za jednu noć, jer se uskoro udaje. Nakon silnih peripetija njih dvoje konačno staju pred oltar.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA