≫ 

Kao da su u noćni provod krenuli: Džej Lo i njen dečko neočekivanim stajlingom privukli pažnju na utakmici, nema ko nije pogledao u njihovom pravcu (FOTO)

Džej Lo i Aleks Rodrigez pucali su od elegancije

  • 1
Džej Lo i Aleks Rodrigez, Foto: Instagram/jlo

Pevačica Dženifer Lopez (49) i njen dečko, profesionalni igrač bejzbola,  Aleks Rodrigez (42) gde god da se pojave privlače paznju svojim izgledom i važe za jedan od najlepših parova u Holivudu.

Za manje od 24 sata puni 49 godina! Džej Lo razvalila Instagram vrelim selfijem iz teretane, pokazala grudi i još nešto! (FOTO)

Popularni par došao je elegantno sređen za jedan sportski događaj, a Džej Lo je tom prilikom nosila usku crno-belu haljinu na pruge, u kombinaciji sa Đuzepe Zanoti sandalama sa visokom štiklom i crnom Hermes torbom.

Kako se pevačica sredila kao za crveni tepih, njen dečko joj je parirao u eleganciji. Aleks je nosio crno odelo i belu košulju sa kravatom.

 
A post shared by Alex Rodriguez (@arod) on

Popularni par je u vezi više od godinu dana, Džej Lo ima blizance iz braka sa Markom Entonijom (49), a njen sadašnji dečko Aleks, ima dve ćerke.

Video: Četvrta sreća: Džej Lo pokazala verenički prsten

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA