≫ 

"Tako si vrela, daj mi mali deo sebe..." Pogledajte snimak na kom bivši "kralj Holivuda" pipka devojku i pokušava da je odvuče u krevet! (VIDEO)

- Tako si vrela... Daj mi mali deo sebe... Možeš li mi to dati? - pita Harvi u jednom trenutku Tompsonovu

  • 3
Harvi na suđenju, Foto: Tanjug/AP

"Sky News" objavio je svetsku ekskluzivu - snimak na kojem čuveni holivudski producent Harvi Vajnštajn u kancelariji spopada tada 28.ogodišnju devojku Melisu Tompson!

Na videu se jasno vidi kako Harvi (66) udeljuje komplimente Melisi, nabacuje joj se, konstantno joj dira ruku, grli je, a onda joj trlja leđa i aludira na seks.

- Tako si vrela... Daj mi mali deo sebe... Možeš li mi to dati? - pita Harvi u jednom trenutku Tompsonovu.

Stavlja ruku na njenu haljinu, a ona mu govori da je to previsoko. Melisa je snimila poslovni sastanak sa producentom, a on ju je, kako ona tvrdi, nekoliko sati nakon što je nastala ta snimka silovao u obližnjem hotelu.

Scena iz snimka koji je Melisa ekskluzivno predala "Sky News-u", Printskrin: Youtube

- Pre njega nisam srela nikog s kim se nisam mogla nositi. Ne smemo živeti u svetu u kom nas siluju na poslovnom sastanku - rekla je Melisa.

Međutim, Vajnštajnov advokat Ben Brafman objasnio je kako "ceo snimak pokazuje kako ništa nije bilo s prisilom i da je sve bilo neformalno, te da su obe strane flertovale".

- Deo snimka objavljen je s namerom da se diskriminiše gospodin Vajnštajn i sugeriše kako se ponašao neprimereno i da je iskorištavao Tompsonovu - istakao je Brafman, dodavši kako je Melisa snimak dala da bi učvrstila svoju poziciju u građanskoj tužbi u kojoj traži od producenta novac.

- Ovo je još jedan pokušaj da se Vajnštajn javno osramoti zbog finansijske dobiti i mi to nećemo dopustiti. Činjenice su bitne - rekao je advokat.

Melisa, koja je Harvija tužila u junu 2018, kaže da je snimak napravila u Harvijevoj kancelariji u Njujorku 2011. godine, kako bi mu "demonstrirala video-tehnologiju".

Salma Hajek jedna je od onih koje su javno progovorile o Harvijevom uznemiravanju, Foto: Profimedia/Press Association, Tanjug/AP

Melisa je ispričala za "Sky News" kako ju je Harvijevo ponašanje ometalo i trudila se da se zadrži na poslovnoj temi zbog koje su se sastali. Istakla je kako se promenio kasnije tokom razgovora i njegove oči su postale tamnije te je "izgledao kao predator".

Dodala je kako se sastala nekoliko sati kasnije s Vajnštajnom u hotelu, jer je očekivala da će sklopiti posao vezan uz tehnologiju, a on ju je odveo u hotelsku sobu i silovao. Tvrdi da se nije mogla obraniti jer bi se maknuo na drugu stranu i blokirao je, pa joj nije bilo pomoći jer je on "krupan pojedinac".

- Osećala sam se kao u zamci gde god bih se okrenula - ispričala je Tompsonova.

Harvi je u Njujorku optužen za silovanje tri žene, a Melisa nije među njima. Melisa, koja je ranije radila na Wall Street-u, kaže da nije ohrabrivala producentovo ponašanje nego da se trudila održati razgovor profesionalnim i odbiti ga ljubazno kako bi spasila poslovni dogovor.

VIDEO: Odbranila se od silovatelja tako što ga je složila na zemlju

(I.C.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Neda

    13. septembar 2018 | 18:47

    Dobro, on bio navalentan i bezobrazan a ona OTIŠLA sa njim u hotelsku sobu!Ko još ima POSLOVNI sastanak u hotelskoj sobi?Zaista, koliko god bio odbojan ovaj čovek, izgleda da mu je mnogo namešteno, nekako sve se setile posle 20 god da ih je ,,silovao"!

  • Sima kosmos iz dalekog svemira

    14. septembar 2018 | 07:19

    Da se razumemo silovateljima i sl njima zna se šta sledi ali kad pročitam ovo silovao je u hotelskoj sobi prevrne mi se želudac

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA