≫ 

Želi da preseče svaku vezu sa prošlošću: Ešton Kučer poklonio ćerki Demi Mur vilu od pola miliona dolara

Holivudski glumac i Ramer Vilis zajedno su kupili kuću 2009. godine i tada su je platili 971.000 dolara

  • 3
Ešton Kučer/ Foto: Guliver/David Becker/Getty Images

Glumac Ešton Kučer (40), bivši suprug Demi Mur (55), navodno želi da prekine svaki odnos sa slavnom glumicom, pa je podelio vlasništvo nad vilom koju je 2009. godine kupio sa njenom ćerkom Ramer Vilis koju ima iz braka sa Brusom Vilisom.

Demina ćerka se takođe bavi glumom, a Ešton navodno želi da prekine sve veze sa Demi i njenom porodicom, sa kojom je bio u braku od 2005. do 2013. godine.

Ešton Kučer kolima udario 19-godišnjaka i oborio ga na zemlju: Njegova reakcija kada je video slavnog glumca je pokidala (FOTO)

U pitanju je vila u naselju "Hollywood Hills" u Los Anđelesu za koju su Ešton i ćerka Demi Mur, sa kojom se odlično slagao kao i sa njenim sestrama, zajedno kupili za 971.000 dolara, navodi Daily Mail.

Ešton Kučer i Demi Mur bili su u braku od 2005. do 2013. godine/ Foto: Guliver/Stephen Lovekin/Getty Images

Vila je navodno prodata za 572.000 dolara, a dokumente za prodaju morala je da potpiše i Eštonova supruga Mila Kunis koja je udajom za glumca 2015. godine stekla pravo vlasništva nad nekretninom.

Nije poznato da li je Kučer tražio od Ramer da mu isplati polovinu novca od prodaje vile, ali je Ramer predala sudu dokumenta koja ukazuju na to da su ona i bivši očuh okončali dogovor o suvlasništvu nad kućom.

Demi Mur sa ćerkom Ramer Vili, koju ima iz braka sa Brusom Vilisom/ Foto: Guliver/Jerod Harris/Getty Images for Christian Louboutin

VIDEO: Da se istopiš: Ovi holivudski zavodnici su najbolje tate na svetu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mara

    28. septembar 2018 | 19:37

    Kucer je mastao o Demi kao mali. Kad mu se ostvario san da se "poigra sa skupom igračkom bio je presrecan, ali "igračku" je prerastao. Potpuno je ok da je poklonio tu vilu. Sad je sa prelijepom zenom, i srecan je i treba....

  • Muskarac

    28. septembar 2018 | 17:29

    Najlepša u svoje vreme Demi Mur ... Kraljica striptiza I zavodjenja ... Eeeeee .. Obozavam te

  • Mare

    30. septembar 2018 | 15:09

    Ja bih pohvalio voditeljku lepota bozija.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA