≫ 

Dženifer Aniston su "Prijatelji" doneli ogromnu slavu, a niko ne zna da je "otela" ulogu lepoj glumici iz "Beverli Hilsa" (FOTO)

Glumica je bila na audiciji, ali je bila premlada, pa je slavna Dženifer Aniston tada dobila ulogu

  • 2
Dženifer Aniston/ Foto: Tanjug/AP/Invision

Jedna od najpopularnijih serija, čuveni "Prijatelji", i danas je rado gledana, a dogodovštine glumaca kojima je ova hit serija donela ogromnu slavu i danas se prepričavaju.

Jedna od najpopularnijih holivudskih zvezda današnjice i omiljeni lik u "Prijateljima" koji su joj doneli ogromnu slavu jeste Dženifer Aniston (49), koja je u seriji igrala Rejčel Grin.

Teška životna priča Džoija iz "Prijatelja": Povukao se iz glume zbog bolesti ćerke, a zbog razvoda umalo nije doživeo nervni slom!

Međutim, i lepa Tifani Tajsen (44) koja je poznata po ulozi Valeri u čuvenom "Beverli Hilsu 90210", konkurisala je za ulogu Rejčel i to je javnosti manje poznato.

Tifani Tajsen/ Foto: Profimedia/PictureLux

- Bila sam na audiciji za "Prijatelje", za ulogu Rejčel Grin. Ali, bila sam premlada u odnosu na sve druge glumce pa nije uspelo - rekla je Tifani, koja je tada imala samo 20 godina, a Dženifer 25.

Ipak, i pored ovog "peha" ostvarila je uspešnu karijeru budući da je već tri decenije na televiziji, a trenutno igra jednu od glavnih uloga u Netfliksovoj seriji "Alexa & Katie".

Neki od najboljih momenata popularne Rejčel:

Uhvatio sam je u krevetu sa drugim: Bivši muž Dženifer Aniston progovorio o najbolnijem raskidu:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Y

    8. oktobar 2018 | 12:00

    Nee znam sto see svi pale na te glumce I glumice to su pokvarene osobe gramzive sebicne itd

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA