"Osetila sam ruku ispod suknje i udarce u vaginu..." Zvezda serije "Čari" u suzama progovorila o seksualnom zlostavljanju (VIDEO)

- Nisam mogla da dišem, mislila sam da ću umreti - rekla je glumica koja je sa 19 godina bila žrtva seksualnog zlostavljanja

  • 11
Alisa Milano/ Foto: Tanjug/AP

Zvezda serije "Čari", glumica Alisa Milano (45) otkrila je detalje seksualnog zlostavljanja koje je doživela još kao tinejdžerka.

Glumica je na svom Tviter nalogu podelila video snimak na kojem je posle nekoliko decenija isprićala svoje traumatično iskustvo.

PRESLATKI BEBIRONI: Naslednici stranih zvezda će vam ulepšati dan! (FOTO)

- Moje ime je Alisa. Kada sam imala 19 godina bila sam na koncertu jedne vrlo poznate pop zvede, koja je pozvala publiku da joj se približi. To je izazvalo stampedo, ljudi su bili pribijeni jedni uz druge. Nisam mogla da dišem, mislila sam da ću umreti - počela je Alisa svoju potresnu ispovest.

Alisa Milano plače, Foto: Guliver/Chip Somodevilla/Getty Images

- Osetila sam ruku ispod moje suknje i udarce u vaginu. Nisam mogla da se okrenem. Pogledala sam u binu, potom u čoveka iz obezbeđenje i rekla: "Molim vas, pomozite mi". Nisu mogli da mi pomognu, samo su odmahnuli glavom. Uspela sam da se oslobodim i pobegnem od mog predatora. Kada sam se okrenula, nisam znala ko je to bio, nisam mogla da ga pronađem. Nisam mogla da ga prijavim i nisam mogla nikome da kažem za ovo, jer nisam znala... Čuvala sam ovu tajnu decenijama - prisetila se glumica.

Alisa je istakla da je decenijama ćutala o tome što joj se dogodilo, kao i mnoge žene koje su žrtve bilo koje vrste nasilja.

Alisa Milano/ Foto: Tanjug/AP

VIDEO: Skarlet Johanson je prećutno podržala seksualnog predatora, a onda uradila nešto još gore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ?!

    8. oktobar 2018 | 16:57

    Jel' ovo neka nova Američka moda? Svaki dan se po neka glumica javlja da je silovana. Kod njih kao da uopšte nikad nije bilo dobrovoljnog sexa.

  • Brutalna istina

    8. oktobar 2018 | 16:20

    Nisam ni sovinista ni zenomrzac.. Ali da se sad pokreću priče stare preko 30g i više... Ima da ih samo pitam koliko je žena pretrpelo nasilje zato što su one cutale... Ispade da su muškarci pre 30god i kusur samo silovali i tukli žene... Koliko će muškaraca biti optuženo zato što neke žele da se osvete

  • ZB

    8. oktobar 2018 | 16:41

    Sećam se pre 50 god. kako me je zlostavljala drugarica u školi. I od tada samo o tome mislim!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA