≫ 

Selena Gomez završila na psihijatriji nakon što je pokušala da napusti bolnicu, fanovi misle da je šok doživela zbog Džastina Bibera

Kako prenosi "TMZ", Gomezova je u bolnici bila zbog problema sa bubrezima, kada joj je saopšteno da se Džastin oženio. Selena je tada doživela nervni slom i napad panike

  • 1
Selena Gomez, Foto: Tanjug/AP

Selena Gomez hospitalizovana je dva puta u poslednje dve nedelje. Pevačica je prvi put završila u bolnici krajem septembra jer joj je nivo leukocita u krvi bio veoma nizak, što se često dešava ljudima koji su, kao i ona, imali transplantaciju bubrega.

Ben Aflek raskinuo sa 24 godine mlađom Plejboj zečicom čim su otišli na prvi zajednički odmor

Selena je tada provela nekoliko dana u bolnici, a njeni prijatelji kažu da je bila izuzetno "emotivna i rezervisana".

Međutim, prošle nedelje je ponovo hospitalizovana iz istog razloga, ali se pritom i psihički loše osećala.

Pre godinu dana pevačica je otkrila da je zbog autoimune bolesti lupus morala da ide na transplantaciju bubrega, koji joj je donirala prijateljica.

Selena Gomez, Foto: Profimedia, INSTAR Images

Kako prenosi "TMZ", Gomezova je pokušala da napusti bolnicu, ali su doktori insistirali da ostane zbog njenog stanja. Tada je doživela nervni slom i napad panike zbog čega je prebačena na psihijatriju. Tamo prima dijalektičku bihejvioralnu terapiju (DBT), koja se koristi za tretman suicidalnih osoba sa dijagnozom poremećaja ličnosti.

- Poslednje nedelje za nju su bile veoma teške. Prelomni trenutak je bio kada je doživela napad panike, tada je shvatila da joj je neophodna stručna pomoć. Ima veliku podršku porodice koja je stalno uz nju. Prima terapiju i već se oseća bolje - izjavio je izvor blizak pevačici.

Selena Gomez, Foto: Profimedia

Fanovi su naslutili da se sa pevačicom nešto čudno dešava, jer ih je obavestila da uzima pauzu od društvenih mreža.

- Koliko god da sam zahvalna društvenim mrežama i onome što su mi pružile, želim da živim svoj život. Zapamtite - negativni komentari mogu da povrede svakoga. Očigledno - poručila je tada Selena. Pevačica je nekoliko dana ranije otkrila i da se bori sa depresijom i anksioznošću poslednjih pet godina.

Mnogi pretpostavljaju da je uzrok ovakvog Seleninog psihičkog stanja činjenica da se njen bivši dečko Džastin Biber venčao sa manekenkom Hejli Boldvin. Selena i Džastin su bili u vezi osam godina, ali su nekoliko puta raskidali i mirili se.

Džastin Biber i Hejli Boldvin, Foto: Profimedia

Evo zašto plače Džastin Biber:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoo Cuvar

    11. oktobar 2018 | 15:27

    Ovo je riba i po'. Bas je steta sto je "natrcala" na onog majmuna bibera. On joj zivot upropasti..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA