≫ 

Kim Kardašijan došla na žurku bez brusa, u haljini koja jedva pokriva njenu ogromnu guzu, ali svi su ipak gledali u drugi detalj na njoj (FOTO)

Slavna Kim privukla je ogromnu pažnju, kao i uvek, ali obaj put nisu svi komentarisali njen stajling

  • 4

Kim Kardašijan u seksi haljini/ Foto: Tanjug/AP

Najpoznatija rijaliti zvezda, Kim Kardašijan, čest je gost na raznim žurkama i uglavnom svima upadaju u oči njene obline i njena odeća, ali ovaj put nije bilo tako. Ovaj put su svi gledali u nešto drugo na Kim.

Čim je Kim, koja naravno uvek izazviva ogromnu pažnju gde god se pojavi, kročila na žurku, niko nije mogao da skine pogled sa njenog lica, iako je bila u haljini koja je isticala sve njene atribute. Izgledalo je toliko zategnuto, bez ijedne bore, bez ijedne nepravilnosti...što je mnogima delovalo potpuno neprirodno, pa su Kim uporedili sa voštanom figurom.

Kim Kardašijan/ Foto: Tanjug/AP

Kim Kardašijan opet iskopirala Karleušu! (FOTO)

Kim Kardašijan/ Foto: Tanjug/AP

Odmah su krenule priče kako je preterala sa botoksom, a neki su se pitali i da li je imala neku plastičnu operaciju.

Kako je starleta u nekoliko navrata demantovala bilo kakve estetske zahvate i priznala da koristi samo botoks koji ne smatra operacijom, zaključci su bili da je preterala sa istim.

Lice Kim Kardašijan delovalo je besprekorno/ Foto: Profimedia/Mega Agency

Kim Kardapijan/ Foto: Tanjug/AP

- Svi misle da sam operisala nos ili usne, ili nešto na licu. Osim botoksa nisam radila ništa, a to ne smatram plastičnom operacijom - rekla je Kim za "Harper's Bazaar" još pre šest godina, a u međuvremenu je pričala i kako dobra šminka i konturisanje zna da promeni izgled lica.

Km Kardašijan/ Foto: Tanjug/AP

I dok je većini upadalo u oči njeno savršeno lice, bilo je i onih kojima haljina Kim Kardašijan nije dala mira, s obzirom da se na prvi pogled čini da je od različitih, prilično neusklađenih materijala i čudnog kroja, naročito sa prednje strane.

Kim Kardašijan/ Foto: Tanjug/AP

VIDEO: Telohranitelj Kim Kardašijan glavni krivac za krađu nakita u Parizu?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA