≫ 

Teodosić u vezi sa Jelisavetom Orašanin, svi detalji TAJNE ROMANSE!

Miloš Teodosić odnedavno je u vezi sa zvezdom popularne domaće serije "Ubice mog oca"

  • 26

Kapiten košarkaške reprezentacije Srbije, Miloš Teodosić, posle neuspešne veze sa Anastasijom Ražnatović, započeo je romansu sa glumicom Jelisavetom Orašanin!

Odlično se snašla u SCENAMA SEKSA u seriji "Ubice mog oca", sada pogledajte kako se Jelisaveta snalazi sa MIKROFONOM! (VIDEO)

Zvezda serija "Vojna akademija" i "Ubice mog oca", posle kolege Vuka Kostića sa kojim je obnovila vezu pre snimanja serije, pronašla je utočište u zgodnom sportisti, s obzirom na to da ga je nedavno posećivala u Moskvi, zatim su viđeni na istom letu, a potom su i zajedno izašli sa aerodroma...

Foto: Printskrin/Instagram/jagodenamagli Foto: Printskrin/Instagram/jagodenamagli

Jelisaveta i Teo bili su prisni, a, kako se priča, romansu su započeli pre dva i po meseca, kako piše "Srpski telegraf".

- Jelisaveta je Tea bodrila na utakmici u Moskvi 9. februara, gde su je čekala mesta u prvom redu za tribine. Tada se već dalo primetiti da između nje i košarkaškog asa postoji nešto - rekao je izvor.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Jelisaveta i Miloš Moskvu su napustili 10. februara, sedeli su zajedno u biznis klasi, a po sletanju na beogradski aerodrom zajedno su se uputili dalje...

Daljinac baner

(Telegraf.rs/Izvor: Srpski telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srpkinja

    6. mart 2017 | 02:16

    A sta je sa Vukom crna Jelisaveta? Ti ispade neka velika zavodnica, a i nisi bas neka, ali si uobrazena.

  • NS

    6. mart 2017 | 05:51

    U Moskvi je,gde se ne zna na koju pre stranu da pogledas,koliko vrvi od prelepih i doteranih Ruskinja,a on se prima na ove domace,tabloidne frajle.

  • Nasla krpa zakrpu

    5. mart 2017 | 23:19

    Ovaj bas ima nesto ozbiljno protiv normalnih a anonimnih cura. Ona mi je u svakom pogledu nikakva ali nekako su par. Ovo moze da potraje dok je on odlucio da je ne krije

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA