Slađa Delibašić kuću od 400.000 evra pretvorila u vrtić, pogledajte kakvo čudo je napravila! (VIDEO)

Denserka je odlučila da se iseli iz doma u kojem je godinama živela, a otkrila je šta o ovom poslovnom potezu misli i njen bivši muž Đole Đogani

  • 13
Slađana Delibašić Foto: Telegraf

Slađa Delibašić decenijama unazad živela je u luksuznoj kući na Lekinom brdu u Beogradu iz koje se nedavno iselila zbog potpunog renoviranja svog doma!

Ovako je ćerka Šabana Šaulića odgovorila na priče da imaju NAJVEĆU vilu na estradi! (VIDEO)

Slađa je kuću potpuno preuredila, a naša ekipa zavirila je u svaki delić ove nekretnine koja je sada vrtić za decu.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Iako bi se malo ko odlučio na ovakav korak, Slađa smatra da je napravila dobra potez, i da nema smisla da u tolikoj kući (koja se inače procenjuje na oko 400.000 evra) živi sa ćerkom i unukom.

NAJVEĆA TAJNA GRUPE ĐOGANI: Danas je tu Vesna, a evo KOJA poznata pevačica je u stvari trebalo da zameni Slađu!

- Ovo sam više napravila da uživaju deca i moja unuka, iskreno - sa osmehom nam je rekla Slađa kada smo se našalili sa njom rekavši joj da prizna da je sve napravila kako bi imal gde ona da se igra.

Zavirite u luksuznu kuću:

Čim se pomenulo to da Slađa pokreće privatan biznis usledio je veliki broj komentara da to čini jer joj pevačka karijera ne ide, pa smo i to proverili.

- Zašto to svi uvek misle? Vrtić sam otvorila mojoj ćerki Silviji koja je završila pedagogiju i koja će biti jedna od vaspitačica. Mislila sam da u ovolikoj kući ne treba da živimo ja, Silvija i Tija, nego da napravimo nešto za našu budućnost. Što se tiče nastupa, i dalje ću nastupati. Posle ovoga ću snimiti jednu pesmu, a spot negde kako meni dolikuje - rekla je Slađa sa kojom nas je u bivšem domu, sada vrtiću, dočekala upravo njena ćerka Silvija.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Kako se uz Slađu i njene projekte uvek vezuje i njen bivši muž Đole Đogani, zanimalo nas je šta on misli o ovom potezu.

- Ja sam dugo razmišljala šta bih mogla da napravim ovde... Prvo sam htela da to bude restoran, ili neka velika teratana, i onda kada sam Đoletu rekla za vrtić on je rekao: "Hvala Bogu da si prvi put odlučila da uradiš nešto ispravno". On je bio supervizor i stalno je dolazio sa Vesnom i svojom decom. Jako je zadovoljan, a bez te neke muške podrške nije lako. On je bio tu sa majstorima, jer kada oni vide ženu znaš kako umeju da prevare - iskrena je Slađa.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Kako nam je rekla, neće se mešati u rad vrtića već će to raditi stručni ljudi i njena ćerka Silvija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA