≫ 

Kamenujte samo mene, ostavite moju decu na miru: Vapaj očajne Mirele Lapanović!

- Ne tražim nikakva opravdanja za svoje postupke... Ipak, vi me osuđujete i na taj način pravite štetu mojim sinovima, koji nisu deo šou biznisa i vaši komentari ih bole više nego moji postupci - napisala je bivša takmičarka "Parova" u svom otvorenom pismu

  • 13

Nakon što je izašla iz "Parova", Mirela Lapanović proživljava lepe, ali i teške trenutke. Ona je na Fejsbuku objavila otvoreno pismo u kojem je pisala o svojoj vezi sa Milutinom Radosavljevićem Milijem, ali i o svojoj deci.

Mirela je osula paljbu i po svojim hejterima.

- Žao mi je što je moj život podigao toliku prašinu dok sam bila u vili "Parova" - rijaliti šouu koji je moj život obrnuo za 180 stepeni. Nisam to planirala, jer sam žena koja je svoja, spontana i iskrena. Takva su i moja osećanja prema čoveku koji je promnio moj život i vratio mi veru u ljubav i bolje sutra. Jednostavno, nas dvoje (ona i Mili) smo se našli! Fatalna ljubav koja je potresla Balkan, sada je moja borba, borba za dete, borba sa medijskim linčom, pljuvanjem na najgori način... a ja sam samo čovek i imam osećanja i nije mi u interesu da se pojavljujem u pisanim medijima, na svim portalima i tako dalje... - napisala je Mirela i nastavila:

Printskrin: TV Happy

- Ne tražim nikakva opravdanja za svoje postupke... Ipak, vi me osuđujete i na taj način pravite štetu mojim sinovima, koji nisu deo šou biznisa i vaši komentari ih bole više nego moji postupci. A vi to radite bez prisustva kamera! Da li ste zato bezgrešni? Ne, niste... bezgrešna su samo deca, naše blago. O tome kakva sam ja majka mogu da vam kažu moji sinovi, a ne vi!  - ističe Mirela i nastavlja:

Printskrin: Youtube/Parovi TV HAPPY

- Budite strpljivi, imajte malo srca, pogledajte sebe, ako niste nikada zgrešili, a "kamenujete" samo mene! Ostavite moju decu na miru. Sve najbolje vam želim u vašim besprekornim životima, koji su savršeni. Moj je trenutno drama u kojoj mnogi od vas uživaju. Neka vam je na čast - dodala je ona.

Pogledajte intervju Mirele Lapanović:

(Telegraf.rs)

Daljinac baner

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA