≫ 

Saša Popović me je spasao bede: Potresna ispovest Suzane Jovanović (VIDEO)

- Bilo je perioda pre Saše kada sam imala 20 dinara u džepu i kada mi je frižider bio prazan, nisam imala šta da jedem - izjavila je Suzana Jovanović

  • 10

Pevačica Suzana Jovanović je u emisiji "Press pretres" otkrila nekoliko nepoznatih detalja iz svog života, a posebno je zanimljiva njena priča o periodu pre udaje za Sašu Popovića.

Saša Popović otkrio zašto Brena i njegova žena NIKADA neće sedeti u žiriju "Zvezda Granda"!

Iako je udata za jednog od najsposobnijih poslovnih ljudi, i odavno ne mora više da brine o egzistenciji, Suzana nije zaboravila da je pre udaje bila bez dinara.

Foto: Promo/Antenna

- Ja sam pre Saleta imala velikih finansijskih problema. Nisam imala tu sreću, kao sada, da mirno spavam, zato što Sale radi za nas, za mene i decu, te o materijalnim stvarim ne moramo da brinemo. Međutim, bilo je perioda pre Saše kada sam imala 20 dinara u džepu i kada mi je frižider bio prazan, nisam imala šta da jedem. Ali sam ipak ostala mentalno jaka i zdrava, ostala sam normalna, uzela sa život u svoje ruke i rešila da to promenim  - izjavila je Jovanovićeva i opisala kako je izgledao njen samački život.

Foto: Telegraf

- Bio je neki splav "Pirana". Otpevaću tamo za 50 maraka, ali ću sutra imati da sebi kupim hleb, mleko i nešto najosnovnije. Imaću da napravim neku čorbicu i neki mali, lagani ručak, jer sama sam živela u garsonjerici u Mirijevu. Morate da budete mentalno jaki i da prihvatite život u tom trenutku onakav kakav jeste. Teško jeste, ali postoji način uvek da sebi olakšaš te muke. Naravno, kada je krenuo posao, tezge, kada su ljudi počeli da me zovu, krenula je i zarada i bilo mi je bolje - zaključila je Suzana Jovanović.

Pogledajte šta je sve ispričala Suzana Jovanović:

(Telegraf.rs)

Daljinac baner

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA