Sin Lepe Brene posle 17 godina progovorio o OTMICI!

Mladi Stefan doživeo je strahotu koja nikada do kraja nije razrešena, što je najbolnija rana njegove majke i cele porodice

  • 11

Kako je Lepa Brena više puta rekla, najdramatičniji i najteži trenutak u njenom i životu cele porodice bila je otmica njenog i Bobinog sina Stefana.

PA, ONA JE HIT! Lepa Brena ponovo LJUSNULA na bini, pogledajte urnebesni pad pred 6.000 ljudi! (VIDEO) (FOTO)

Foto: Instagram/lepabrenaa

MOJA DECA SU NAUČILA DA SE PONAŠAJU! Lepa Brena iskreno o svojim sinovima (VIDEO)

17 godina kasnije, Stefan Živojinović po prvi put je prokomentarisao nemio događaj, a pozitivan stav ovog mladog pevača može biti za primer.

- Sve što se desi treba gledati sa pozitivne strane. Sve što sam ja shvatio je da treba uživati svakog dana jer nikad ne znate šta će da vam se desi. Ne volim da pričam o tome, ne zato što imam traume, odavno sam prevazišao, nego ne dolazim u emisije da bi me ljudi žalili... "Jao, vidi ga, jadan, šta mu se desilo..." - sa osmehom je rekao Stefan.

Printskrin: Telegraf

Podsetimo, Stefan Živojinović otet je 23. novembra 2000. godine, ispored porodične kuće na Bežanijskoj kosi. Otmičari su tada od Brene i Bobe tražili 2,5 miliona maraka, kako bi vratili dete, a do dan danas nije zvanično saopšteno ko je oteo Stefana, i po čijem nalogu.

Ognjen Amidžić na šokantan način prokomentarisao požare u Hrvatskoj, pomenuo i bombardovanje Srbije! (FOTO)

- Ja sam miroljubiva, ali s činjenicom da nisu otkriveni otmičari moga sina ne mogu da se pomirim. To me boli i izjeda, jer je u pitanju pravni slučaj bez presedana i svaki normalan čovek bi se na mom mestu osećao tako - rekla je jednom prilikom Lepa Brena.

ZA NJU JE VREME STALO: Lepa Brena se skinula u kupaći i oduševila fanove! (FOTO)

Naša ekipa pre nekoliko dana posetila je Stefana i u porodičnoj kući Živojinovića na Bežanijskoj kosi. Koliko je Stefan bio ljubazan, i kako izgleda njegov porodični dom, pogledajte u snimku ispod:

(Telegraf.rs/Izvor: "Letnjih 150 minuta")

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA