≫ 

KONAČNO SE OGLASILA: Evo šta je Ana Sević rekla povodom priča da je Darka Lazića varala sa Acom Lukasom

Pevačica je imala šta da kaže na ove priče koje su se pojavile u pojedinim medijima

  • 18

Već nekoliko nedelja piše i priča o o navodnoj aferi između Ane Sević i Ace Lukasa. Iako ta priča zapravo kruži već skoro dve godine nijedan od aktera iste do sada se nije oglašavao tim povodom. Međutim, Ana Sević je sada ipak dala komentar na temu njenog odnosa sa Lukasom. Iako nije bila preterano rečita, Ana je naglasila kako je reč o neistinama.

Ana i Darko se PRVI put sreli sa Acom posle priča o aferi između Sevićeve i Lukasa! (FOTO)

- Zbog našeg nereagovanja na sve gluposti koje su pisalo o nama i naslove koji nemaju veze ni sa tekstom, a kamoli sa istinom, svima bi trebalo da bude jasno da mi živimo naš život i gledamo svoja posla - rekla je Ana Sević za magazin "Story".

Printskrin: Telegraf

Podsetimo, Ana i Darko su pre nedelju dana proslavili treći rođendan ćerke Lorene i tada su odbili da komentarišu na temu Ace Lukasa. Nakon toga, Ana i Darko boravil i su u Crnoj Gori gde su se na proslavi diskoteke "Trokadero" sreli sa Acom i pozdravili se. S tim u vezi, očigledno je da su pevači u dobrim odnosima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA