LJUBAV NA PRVO SLUŠANJE: Željko Samardžić konačno predstavio svoju MILU! (VIDEO)

Ovo je ujedno i najava pevačevog novog albuma i niza spotova koje priprema svojoj publici

  • 3

Nakon dugog čekanja, konačno je osvanuo spot za pesmu "Mila", novi singl Željka Samardžića.

NJU RETKO MOŽETE VIDETI U JAVNOSTI: Evo kako izgleda supruga Željka Samardžića s kojom je pevač skoro 40 godina u braku (FOTO)

Atraktivnu ekranizaciju pesme koja je, prema pevačevim rečima, njegova "ljubav na prvo slušanje" producirao je Skymusic, obraćajući pažnju na sve do poslednjeg detalja; na pevačeve želje, atmosferu pesme, delikatni ton koji odlikuje album u celosti.

Printskrin: Youtube/SKYMUSICcorporation

Ovo je ujedno i prvi u nizu spotova koji će pratiti promociju novog albuma popularnog pevača. Numere sa ovog albuma već od danas mogu se preslusati i preuzeti sa oficijelnog sajta Željka Samardžića - zeljkosamardzic.com.

Preuzimanje sadržaja sa sajta predstavlja inovaciju na našem tržištu, sve u cilju lakše dostupnosti muzike uz zaštitu autorskih prava.

Printskrin: Youtube/SKYMUSICcorporation

Pevačev tim pripremio je još pogodnosti njegovim fanovima - uz svaki preuzeti album dobija se i ulaznica za neki od koncerata u okviru predstojeće turneje po regionu, Evropi, Americi, Australiji.

Pesma "Mila" svakako na najbolji mogući način predstavlja umetničku zrelost koju je pevač ovim albumom dosegao, ali i izuzetnu umetničku rafiniranost albuma u kojoj zaista treba uživati, od prve do poslednje note.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA