≫ 

Džej konačno otkrio ko je NAJVEĆI KOCKAR na estradi!

Čovek za kog se decenijama priča da je na kocki izgubio bogatstvo, kaže da ipak postoji neko ko ko je i njega nadmašio

  • 5

Za nekoliko decenija koliko traje njegova karijera, Džej Ramadanovski nikada nije krio da je kockao, i prokockao bogatstvo koje mnogi sigurno ne zarade za ceo život.

Kako je rekao krajem 2016. godine, zbog kocke je ostajao bez dinara u džepu, period u kojem je trošio basnoslovne cifre pamti kao najteži u životu, a kocka ga je posvađala i sa ćerkama.

Foto: A. Nalbantjan

- Bile su ljute na mene. Često su mi govorile: "Tata, stani malo. Promeni se, čoveče, primiri se." Pokušavale su da me odvoje od toga. Ali opet, o svom životu na kraju sam donosim odluke - rekao je tom prilikom Džej.

Kako danas tvrdi, više ne kocka, a iako baš njega mnogi smatraju najvećim kockarom na estradi, on kaže da postoji neko ko je i njega nadmašio.

- Mnogo njih je prošlo kroz kazino. Lukas je moj brat i nije da ga ofiram sada, ja sam stvarno mnogo prokocako, ali on… Ne znam ni sam kako je uspeo da se održi u svemu tome, ali mislim da se ni on ne kocka više. Za mene i njega se zna šta smo radili, ostali to kriju i neće da pričaju jer nemaju muda - rekao je Džej za nedeljnik "Star".

Foto: Telegraf

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA