Mili pretukao Mirelu, ona se oglasila potresnom porukom (VIDEO) (FOTO)

- Mili je držao u stanu zaključanu. Ja sam pozvala policiju, jako brzo su došli i pomogli nam - rekla je Mirelina prijateljica Rebeka

  • 4

Rebeka, prijateljica Mirele Lapanović, iznela je u emisiji "Upoznatje Parove" šokantne tvrdnje. Naime, ona je rekla da je Mili pretukao Mirelu i da za to ima dokaze.

- Dobili smo poruke od Mirele da je u opasnosti, sve imamo u telefonu, kad bude trebalo policiji... Mi smo krenuli u Beograd, ja i prijatelj Borut, kad smo čuli da je jako, jako ozbiljna stvar. Imam slike da je Mirela pretučena. Sve smo snimili. Mili je držao u stanu zaključanu. Ja sam pozvala policiju, jako brzo su došli i pomogli nam. Videli su da je Mirela u jako lošem stanju. Mili, kada je video mene, skroz je poludeo - rekla je Rebeka u telefonskom uključenju u emisiji.

Pogledajte šta je Rebeka rekla:

S druge strane, Mili je demantovao ove navode.

- Ja sam doživeo veliki šok. Mirela je otišla za Sloveniju, po nju je došla Rebeka i odvela je. Ona je pod uticajem te žene. Rebeka me je tužila zbog Mirele i ja sam bio u policiji na saslušanju. Nema tu više nikakvog opravdanja, takve gnusne laži, to što sam ja doživeo ovo je strašno. Dva sata pre nego što mi je policija zakucala na vrata mi smo bili u gradu, bilo je sve ok. Sve ovo je blagi užas, ja ne znam šta da vam kažem - istakao je Mili.

Oglasila se i Mirela Lapanović, i to potresnom porukom koju je ostavila na Fejsbuku.

Printskrin: Facebook/Mirela Leli Lapanovic

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA