≫ 

ČESTITAM, DOSPELA SI NA NASLOVNE STRANE, MAKAR I NA MIZERAN NAČIN: Marija Šerifović uputila javnu poruku Džidži! (FOTO)

- Nemam nikakve veze ni sa kakvim Youtube kanalima, video zapisima, a ponajmanje da se bavim lažnim vestima o tvom ocu - napisala je Marija Šerifović

  • 2

Marija Šerifović rešila da prokomentariše izjavu zvezde "Granda" Aleksandre Stojković Džidže, koja je u izjavi za jedan časopis navodno poručila nekadašnjoj pobednici "Evrosonga" sledeće: "Je*aću ti mater, strpaću te u zatvor! Ti si kriva što pričaju da mi je otac mrtav". (tako glasi naslov na naslovnoj stranici tog lista, prim. aut).

Da podsetimo, pre izvesnog vremena na internetu se pojavila lažna vest da je Dragan Stojković Bosanac, inače otac Aleksandre Stojković Džidže, preminuo.

Vest se pojavila na lažnom Jutjub nalogu zvezde "Granda" Armina Dedića, koji je odmah demantovao da ima bilo kakve veze sa tim.

Marija Šerifović je rešila da reaguje i na Instagramu je napisala.

- Kaže Džidža : "Je*aću ti mater. Strpaću te u zatvor" . I mislim se ko sve sebi daje zapravo da uopšte izgovara moje ime. Pritom apsolutno nemam pojma o čemu se radi!!!! Nemam nikakve veze ni sa kakvim Youtube kanalima, video zapisima, a ponajmanje da se bavim lažnim vestima o tvom ocu. Odmah da se razumemo, izuzetno sam blaga i obzirna u ovom trenutku samo zato što dobar deo svog vremena provodim sa tvojim ocem od kojeg očigledno pored muzičkog umeća nisi uspela da pokupiš ni najosnovnije vaspitanje. Ali čestitam - uspela si da dođes do naslovne strane pa makar i na ovako mizeran način - navela je Šerivovićeva.

Printskrin: Instagram/serifovic

Nije poznat razlog iz kog je Džidža "krivicu" za lažnu vest svalila na Mariju, osim, možda, prisnosti Marije i Armina Dedića.

Foto: Instagram/serifovic

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA