SVIĐA JOJ SE BEOGRAD! Džulija Roberts ručala na reci, a onda se slikala sa osobljem restorana! (FOTO)

Omiljena holivudska zvezda uživala je danas u porodičnom ručku u jednom ribljem restoranu na ušću Save u Dunav

  • 24
Foto: e-stock

Jedna od najlepših žena ikada, holivudska zvezda koju obožava ceo svet, Džulija Roberts, boravak u Beogradu sa porodicom koristi za uživanje, kako u obilasku grada, tako i u najboljim domaćim i internacionalnim specijalitetima.

Džulija Roberts u Beogradu: Holivudska zvezda prošetala Knez Mihailovom! (FOTO)

Glumica je jučerašnji dan iskoristila za šetnju Knez Mihailovom i samo pravi srećnici prepoznali su je ispod tamnih naočara (pogledajte OVDE), a danas su se Robertsovi rashlađivali na reci, budući da su ručali u jednom elitnom restoranu na ušću reke Save u Dunav.

 
A post shared by Nikola Ratkovic (@n_ratkovic) on

Osim što je potpuno prirodna, nenašminkana i ležerna, ženstvena i zaista "zgodna žena" kao i pre 27 godina, Džulija oduševljava i svojom spontanošću. Naime, glumica, njen suprug i troje dece nakon ručka su se raspoloženo slikali sa osobljem restorana, a osmesi na licima svih govore da im je u Beogradu više nego prijatno.

- Kada kuvate za Džuliju Roberts i njenu porodicu, i hrana joj se svidi, naravno da će pristati da se slika sa svima nama u restoranu. I ti se nama dopadaš, Džulija - napisao je član osoblja na Instagramu, jedan od onih srećnika koje smo pomenuli iznad.

Foto-arhiva: Profimedia/AKM-GSI

Podsetimo, Džulija je sa suprugom Danijelom Moderom i troje dece u petak doputovala u Beograd, gde će boraviti nekoliko dana, kako se priča, zbog projekta na kojem radi suprug čuvene glumice.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA