≫ 

LUĐI OD FARME, SKANDALOZNIJI OD PAROVA: Kreće novi rijaliti, svađe i seks ZAGARANTOVANI!

Televizija "Pink" u tajnosti priprema rijaliti "Zadruga" koji bi trebalo da počne krajem septembra

  • 39
Parovi, Farma Printskrin: TV Happy, TV Pink

Dok svi nagađaju kada će početi "Parovi" i "Farma", kako saznajemo, televizija "Pink" u tajnosti priprema novi rijaliti "Zadruga", koji će sigurno privući veliku pažnju.

POKLON OD 100 HILJADA EVRA: Evo kakvu je ZVERINU Mladen Vuletić dobio od fanova (FOTO)

- Novi rijaliti će se zvati "Zadruga" i snimaće se na istom mestu kao i "Dvor". U nekim elementima će ličiti na "Parove". Među učesnicima će biti i starlete, ali i ljudi koji nisu toliko poznati javnosti. Skoro siguran učesnik će biti M.V, devojka koja je Šaka Polumentu opštužila da joj je slao svoje skandalozne snimke - kaže za Telegraf izvor blizak produkciji i dodaje da će "Zadruga" najverovatnije početi u drugoj polovini septembra.

Po sličnom principu koji je primenjivan u "Dvoru", takmičari će na raspolaganju imati skroman nedeljni budžet od sedam, osam hiljada dinara, s kojim će morati da prežive.

Pregovori sa potencijalnim učesnicima su uveliko u toku, a kako saznajemo, postoji velika šansa da se pred kamerama pojavi i Soraja. da li kao takmičarka, ili eventualno kao voditeljka, ostaje da se vidi.

Ako je suditi prema ovim prvim najavama, svađe i golotinja će biti skoro zagarantovani u novom rijalitiju, a najzanimljivije će biti videti konačnu listu učesnika.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA