NISAM NI MOGAO DA PRETPOSTAVIM KOLIKO MOGU DA BUDEM NEŽAN... Rasta slavi rođenje ćerke, emotivnom izjavom raznežio sve (FOTO) (VIDEO)

- Još uvek sam pod početnom euforijom - priznao je reper na slavlju koje je bilo održano u Beogradu

  • 11

Stefan Đurić Rasta postao je pre nekoliko dana otac, budući da je njegova supruga Ana Nikolić na svet donela ćerkicu koja je dobila ime Tara. Reper je i u Beogradu proslavio rođenje ćerkice, a sam priznaje da je uzbuđen.

ONA JE MAGIČNA! Rasta u prvoj izjavi nakon što je postao tata otkrio na koga ćerkica Tara liči i zbog čega je obrijao glavu! (VIDEO)

- Još uvek sam pod početnom euforijom. Video sam dete nakon porođaja i, nažalost,danas tek prvi put nakon toga, jer sam radio. Osećaj je predivan, jedva čekam da je Ana i dete vrate kući - rekao je Rasta i dodaje:

- Sve je pod kontrolom, sve je super. Postoji, nažalost, taj period post oporavka koji se treba izdržati... - navodi on.

Foto: Telegraf

Na pitanje, na koga liči beba, na mama Anu ili na njega, Rasta je odgovorio:

- Ana kaže da ne liči na nju, kaže da liči na mene totalno, al, naravno, to dete dobija svoje oblike tokom vremena... Beba je lepa, to ne valjad da se govori, ali zaista jeste, i zdrava, i to je ono što je najbitnije - iskren je reper, koji je otkrio da tepa svojoj naslednici.

- Naravno da joj tepam. Nisam ni mogao da pretpostavim koliko mogu da budem nežan dok je nisam uzeo u ruke - zaključio je on.

Pogledajte snimak:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA