≫ 

Kad se urednica i voditeljka nađu zajedno pred kamerama: Jovana otkrila kakva je Marija kao koleginica (VIDEO)

Urednica emisije "150 minuta" Jovana Vukojević je u intervjuu za Telegraf otkrila kako sve funkcioniše kada se ugase kamere

  • 3

Pola sata pred emisiju "150 minuta" na TV Prva, porazgovarali smo sa voditeljkom i glavnom urednicom Jovanom Vukojević, i to u trenutku kada je požurivala i kritikovala koleginicu Mariju Klibardu, jer još uvek nije bila obučena i spremna za uključenje.

Nikada nisam napravila ovoliku pauzu: Proveli smo dan sa Marijom Kilibardom i saznali kako se sada oseća pred kamerama (VIDEO)

- Pola sata do uključenja uživo i treperimo svi, iako je sve spremno, ali uvek tih pola sata pred emsiju znači da se nekako mentalno pripremiš - rekla nam je na samom početku intervjua Jovana, koja je sa Marijom još jednom pregledala programsku košuljicu.

Printskrin: Telegraf

Kakva je Marija Kilibarda kao koleginica?

- Marija je super kolega i ona je, kako bih rekla, žena ortak i sve hoće, ali nekad ne može jer je neorganizovana. Tako da je mi stalno kritikujemo, ali to je ona pozitivna kritika. Ona je veliki profesionalac i dugo je u ovom poslu, mnogo duže od mene, tako da je prosto ušla u sistem, ušla je u kolektiv, uklopila se, ja je kritikujem da mora da bude brža... Naravno, ja moram urednički da je poguram, ali sve to Marija, naravno, uspeva. Često se šalim da je ova televizija moja druga kuća, da je ova "150 minuta" moje drugo dete i da je bukvalno "150 minuta" moj lifystyle. Ja zivim 150 minuta - kaže Jovana Vukojević.

Printskrin: Telegraf

Kako izgleda kada dve žene vode emisiju? Da li više voliš kada si sama u emisiji?

- Više mi prija da radim u paru. Bolje se osećam. Ovaj studio je kao dnevna soba i kada ostanem sama nakon nekog priloga ili lajv uključenja, uvek bi mi ranije falio taj moj sagovornik, tj. drugi voditelj, da mogu nešto da prokomentarisem. U tom smislu voditeljski parovi su pravi pogodak - rekla je.

Printskrin: Telegraf

Ko ti je bio možda najteži ili najzanimljiviji sagovornik u emisiji?

- Uh, ovo je baš teško pitanje. Iskreno da kažem, ovako u prvi mah, ne mogu da odgovorim. Mogu samo da kažem da, kada su poznati u pitanju, za njih se nekako i pripremiš, znaš sujetu tih ljudi, pa kad uđes pripremljen u emisiju - to nije problem. Najveća iskušenja sam doživljavala kada dolaze ljudi koji imaju problem. Užasne emocije me preplave kada pričamo o ubistvu ispred Centra za socijalni rad, to više nije neki holivudski film, to je naš život, realnost. U toj emisiji sam zaplakala - priča urednica emisije "150 minuta".

Printskrin: Telegraf

Da li nakon završene emisije uputite jedni drugima kritiku?

- Stalno. Ja sam poznati kritičar i moramo da se kritikujemo. Ja sam prošla teren i znam kako je to, i kada kritikujem, to uvek obazrivo radim, jer znam šta sve na tom istom terenu može da ti se desi. Od tehničkih stvari, do toga da sagovirnik nije onakav kakav si očekivao da bude. Ja možda imam neke želje koje su neracionalne, ali hajde, ja ću to da tražim, pa ćemo videti šta ćemo dobiti. Kritikujemo se, kako da ne, moramo da se kritikujemo, kritika je dobra stvar, tako ćemo da napredujemo - zaključuje Jovana Vukojević.

Pogledajte ceo intervju sa Jovanom:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Alessandra

    17. avgust 2017 | 10:20

    Ne znam zasto ali mi je ova zena nekako antipaticna.

  • venecija

    20. avgust 2017 | 07:55

    Jovana antipaticna, pogotovo sto stalno dovlace iz novog sada pojedince

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA