Patim, ona je najbolja žena koju sam imao: Mladen neutešan posle raskida sa Brankom

- Branka je otišla iz naše kuće pre neki dan. Pokupila je kofere i otišla kod drugarice - rekao je tužni Mladen Vuletić

  • 16

Iako su mnogi očekivali da će se njih dvoje venčati, Branka Okuka je šokirala sve kada je saopštila da je raskinula sa Mladenom, a Vuletić se sada prvi put oglasio i kaže da mu je mnogo teško i da voli Branku.

POKLON OD 100 HILJADA EVRA: Evo kakvu je ZVERINU Mladen Vuletić dobio od fanova (FOTO)

Branka Okuka kaže da je i njoj teško, kao i da su razlog za raskid razne sitnice.

- Mi smo bili najiskreniji par u vili što se tiče emocija. One nikada nisu bile sporne, već neke sporedne stvari. Problem je što je on previše dobar i valja svima osim sebi. Teško mi je, ali vreme će učiniti svoje  - izjavila je Branka, a Mladen je opisao u kolikoj je depresiji zbog iznenadnog prekida romanse.

Foto: Facebook/branka.okuka

- Branka je otišla iz naše kuće pre neki dan. Pokupila je kofere i otišla kod drugarice. Čujemo se mi stalno i pričamo i o nama i o pomirenju, ali jednostavno ne možemo da nađemo zajednički jezik. Neke sitnice i sa moje i sa njene strane dovele su do toga da se raziđemo. Mi se volimo i sve, ali nam jednostavno ne ide. Patim i mnogo mi je teško. Nismo se uopšte odvajali. To je najbolja žena koju sam imao - zaključio je Vuletić.

Foto: Facebook/branka.okuka

(Telegraf.rs/izvor: Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA