Nakon što je Aca Lukas priznao da li je imao aferu sa Anom Sević, prvi put se oglasio i Darko Lazić!

Darko Lazić smatra da iza svih tračeva o njegovoj supruzi i njemu, stoje ljubomora i zavist

  • 17

Usred silne halabuke koja se podigla oko navodne afere Ace Lukasa i Ane Sević, po prvi put se oglasio i Darko Lazić koji tvrdi da mu ljubomorne kolege smeštaju skandale.

Aca Lukas otkrio da li ga je Sonja varala sa Jarićem, da li je imao aferu sa Anom Sević i zašto se kaje zbog veze sa Branislavom!

Posle ispovesti Ace Lukasa koji je otkrio šta je istina u pričama o njegovom razvodu i navodnoj vezi sa Anom Sević, celu priču je prokomentarisao i Lazić.

Foto: Domazet Saša /Promo

- Devet godina sam član "Grand produkcije" i iza mene je nebrojeno mnogo nastupa u diskotekama, na svadbama, privatnim veseljima... Gde god da sam pevao jednom, pevao sam više puta, što je najbolji dokaz da kojekakve priče o meni nemaju veze s mozgom - izjavio je Darko koji je dodao da glasine o njegovom preteranom konzumiranju alkohola i problemima sa nastupima potekle iz usta sujetnih i ljubomornih kolega.

Printskrin: Telegraf

- Kako vreme odmiče, sve sam sigurniji da mi neko od kolega opasno smešta i plasira kojekakve priče o meni jer im očigledno smetam, kao i moja žena. Ono što ja uradim najbolje je što umem, a očigledno umem čim radim ovoliko koliko radim. Posla mi ne manjka, a sve te priče o meni su očigledno nečije konstrukcije kako bi me omalovažavali. Međutim, narod zna šta je istina i zato sam već godinama jedan od najtraženijih pevača, a kolege slobodno neka nastave, ne obazirem se - zaključio je Darko Lazić.

Foto: Instagram/lazardarkovic

(Telegraf.rs/izvor: Srpski Telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA