Zoran Marjanović šokirao odgovorom na pitanje o ženama, pa otkrio koja profesija ga privlači!

Muž pokojne Jelene Marjanović pred ulazak u rijaliti objasnio je kakve žene ga privlače, ali je otkrio i da li trenutno ima partnerku

  • 17
Foto: Telegraf

Zoran Marjanović od 6. septembra naći će se pred kamerama novog rijalitija, a kako nam je već rekao razlog iz kog ulazi jeste taj što želi da narod vidi njegovo pravo lice, te da nije zlotvor i ubica!

Međutim, ono što sve najviše interesuje jeste to kako će se Zoran pred kamerama ponašati kada su u pitanju žene koje će ga okruživati, a već godinu dana polemiše se oko toga da li je Marjanović posle Jelene imao nekoga, ili ne.

ZARATILI PRED ULAZAK U RIJALITI: Zoran Marjanović rekao da je Maca prostitutka, a Diskrecijin odgovor njemu bio je baš oštar!

Upravo na to pitanje, dao je iznenađujući odgovor.

- Žene najbolje znaju šta im se sviđa kod mene. One su za mene nepročitana knjiga. Ali ja sam toliko izmrcvaren da mi se čini da sam postao aseksualan. Obožavam dame i njih smatram lepšom stranom života. To je znala i moja pokojna supruga i moja prva supruga - rekao je Zoran.

Printskrin: Youtube/Emisija Premijera

Kako je istakao, trenutno nema devojku, ali mu se udvaraju. Međutim, od svih profesija, Zorana, ipak, najviše privlači jedna.

- Slab sam na pevačice, ali ne bih izdvojio nijednu s naše estrade. Sve one izgledaju atraktivno i meni, kao autoru, to mnogo znači. Verujte da o našim pevačicama razmišljam samo u profesionalnom smislu. Za mene su one interpretatori. Osim toga, nisam papak da me muvaju neke lake ženske - objasnio je Zoran.

Dakle, ako Zorana u rijalitiju vidite u blizini pevačice, znajte da možda nešto i može da se desi.

(Telegraf.rs/Kurir Stars)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ђура

    23. avgust 2017 | 17:03

    Из овог човека зрачи неко зло.

  • ja

    23. avgust 2017 | 18:48

    Nesrecni covece jos se nezna ko ti je zenu ubio, ti vec pricas o sledecoj... jeziv tip

  • Natalia

    23. avgust 2017 | 18:35

    E moj Zorane bolje ti je posveti paznju tom dedetu koga briga za tvoje pravo lice, uostalom zna se ko si ti

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA