Emina progovorila o duetu sa Milicom i otkrila da li je Todorovićeva bili PRVI I JEDINI izbor za duet "Limunada"! (FOTO)

Nakon višenedeljnih nagađanja o tome da li je Emina pre Milice na umu imala neku drugu pevačicu, Jahovićeva se oglasila jasnom porukom

  • 4

Pesma "Limunada" izašla je 8. avgusta, a do danas je na Jutjubu već skupila preko 11 miliona pregleda.

I NJEMU SE PIJE SAMO LIMUNADA: Amerikanac pao u trans dok je pevao i đuskao uz hit Milice Todorović i Emine Jahović (VIDEO)

Međutim, danima unazad kruže priče vezane za to da li je Emina Jahović, koja je autor pesme, prvo Milici Todorović ponudila saradnju, ili joj je želja bila neka druga koleginica.

Foto: Stefan Gvozdić

Ona čije se ime pominje jeste Nataša Bekvalac, što se Emini nikako nije dopalo pa je odlučila da se oglasi i objasni kako stoje stvari.

- Nisam tužna koliko iziritirana činjenicom koliko ne može da se podnese dobra, zdrava i uspešna saradnja. Dok sam još pisala pesmu u studiju, prvo i jedino ime na koje sam pomislila bila je Milica Todorović, što se na kraju ispostavilo kao dobra odluka sa jakom intuicijom - počela je Emina.

Foto: Stefan Gvozdić

- Pustite mene, Milicu Todorović i naše drage fanove da uživamo u "Limunadi"... jer je pesma krenula velikom snagom i preti da možda postane internacionalni hit na srpskom jeziku što bi bilo sjajno. Dajte da tome i doprinesemo... Hvala unapred - poručila je Emina.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikola

    27. avgust 2017 | 18:13

    Ovu pesmu je milica todorovic trebala sama da otpeva bas joj lezi, emina je samo upropastila pesmu.

  • Asob

    27. avgust 2017 | 22:46

    Emina napisala pesmu? I teksto - pisac je postala? Onda je odlična od koga je.

  • Jelena

    27. avgust 2017 | 21:35

    Uf Milica među najzgodnijim srpskim pevačicama ?Teško devojak je lepa ali prosečno Razlika se bašvidi kad stane pored Emine

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA