BESPARICA, SVAĐE I... Goca Tržan posle 18 godina konačno otkrila zašto je napustila Tap 011

- Ja sam pevala neke pesmice sa ogromnim dekolteom i prosto se nisam osećala da tu pripadam. Pozvala sam ih na večeru i saopštila im da napuštam grupu - rekla je Goca Tržan

  • 21

Bend "Tap 011" je harao domaćom scenom tokom devedesetih, a sve se promenilo kada je Goca Tržan napustila grupu. Ona je sada po prvi put otkrila koji su bili pravi razlozi za njen odlazak.

Goca Tržan dobila mašinu od 25.000 evra, pa se odmah pohvalila fotkom! (FOTO)

Sa dva sajajna vokala, Ivanom Peters i Govom Tržan, momci iz sastava "Tap 011" su snimili seriju hitova, ali grupa se ubrzo raspala.

- Posle proslave nove 1999, imali smo veoma malo nastupa i nismo imali novca. Sve je počelo da ide veoma traljavo. Ipak, prelomni trenutak je bio kada sam krenula kod zubara sa 50 maraka u džepu. Počela sam da razmišljam šta ako mi zubar popravi ovaj zub i shvati da imam još jedan karijes, a ja nemam kako da se vratim kući. Ne bih imala para za taksi nego bih morala da sednem na autobus, a Goca sam iz Tap 011 - izjavila je Goca Tržan.

Pevačica je dodala da je tada, nakon pet godina rada u grupi, odlučila je da ode i nastavi sama.

- Samo mi je kliknulo da treba da odem iz grupe. Bila je veoma loša energija među nama, Pera i ja nismo govorili već godinu dana. Ja sam pevala neke pesmice sa ogromnim dekolteom i prosto se nisam osećala da tu pripadam. Pozvala sam ih na večeru i saopštila im da napuštam grupu. Naravno, rekla sam da ću da ispoštujem sve dogovorene nastupe kako oni ne bi bili na gubitku i sačekaću dok ne nađu novog člana. Oni su mi sutra javili da sam slobodna - otkrila je Goca pevačica u emisiji "Iz profila".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • HardCase

    28. avgust 2017 | 12:14

    Izvini sestro, morala bi da se vratiš kući autobusom???!!! Da ti slučajno ne padne kruna sa glave...

  • Putin R.S

    28. avgust 2017 | 10:05

    Ti kao sada ne pevas sa ogromnim dekolteom? Sta se foliras kada si uvek bila i ostala takva.

  • Pratilac

    28. avgust 2017 | 11:48

    Ivana Peters ima skolovan glas i mnogo je bolji vokal! Zao mi je sto nje nema na sceni malo vise od Goce. Mislim i da je mnogo bolja osoba od Goce. A sto se tice "Tap 011", bili su super!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA