≫ 

Cecinu ćerku pozvali da učestvuje u TLZP, od cifre koju su joj ponudili će vam se zavrteti u glavi!

Producenti popularne emisije žele da Anastasija Ražnatović bude deo njihovog šou-programa

  • 28

Početkom 2018. godine trebalo bi da počne nova sezona emisije "Tvoje lice zvuči poznato", a kako se uveliko priča, producenti su već dogovorili saradnju sa nekoliko javnih ličnosti. U želji da naprave sto bolji šou, prva na listi produkcije bila je Anastasija Ražnatović, kojoj su, kako bi pokazali koliko im je stalo do njenog učesća, ponudili neverovatnih 20.000 evra.

S obzirom na to da je Anastasija talentovana kako za ples tako i za pevanje, zadaci koje bi imala u emisiji "Tvoje lice zvuči poznato" sigurno joj ne bi teško pali, a jos jedna prednost jeste to što ima dosta slobodnog vremena, pa bi maksimalno mogla da se posveti probama i nastupima.

Foto: TV Prva/Aleksandar Krstović

Kako se šuška, Ceca je vrlo za ćerkino ucesce u emisiji "Tvoje lice zvuči poznato", pošto je humanitarnog karaktera, i mogla bi da pokaže koliko je talentovana.

Ipak, zvaničan odgovor od Ražnatovićeve jos nije stigao, ali ono sto je sigurno jeste da ne postoji nijedan razlog iz kog ne bi prihvatila ovakvu ponudu.

(Telegraf.rs/Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lik

    29. avgust 2017 | 00:33

    Pa time emisija gubi svrhu. Sakupe novac da bi nekom kao pomogli i to sa po hiljadu dve evra po krugu a ovoj daju 20 hiljade. Bolje odmah neka podele to i ne mora ni da se snima emisija

  • Asob

    28. avgust 2017 | 22:59

    Bože da li te ima?

  • Dejan BL

    29. avgust 2017 | 00:42

    Hahahahahaha, ima mnogo slobodnog vremena!!! Ma šta kažete?!?! A ja mislio da radi od jutra do sutra!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA