≫ 

Voditeljka RTS-a rekla devojci u kolicima: "I letiš, i trčiš, i skačeš, i plivaš", a onda joj je Milica vrhunski odgovorila (VIDEO)

Rada Đurić ugostila je u emisiji Milicu Knežević, studentkinju Tehničkog fakulteta "Mihajlo Pupin"

  • 45

Milica Knežević, studentkinja Tehničkog fakulteta "Mihajlo Pupin" iz Zrenjanina pred odlazak u Ameriku gostovala je u emisiji Rade Đurić, "Beogradska hronika".

Iako je veći deo razgovora bio sasvim korektan, u jednom trenutku voditeljka je napravila gaf koji je nakon Miličinog odgovora predstavila kao šalu.

Printskrin: RTS

Naime, Rada je pohvalila Milicu koja je, iako je u invalidskim kolicima, probala razne stvari poput skakanja iz padobrana, rekavši:

- Ne postoji ništa čega si se u životu lišila... Mnogo si hrabrija, i sve si pokušala, što mnogima nije ni u snu bilo. I letiš, i trčiš, i skačeš, i plivaš... i šta još ne radi Milica? - upitala je Rada.

Iako bi se mnogi na njenom mestu možda zbunili, Milica joj je kao iz topa odgovorila:

- Zapravo, ne trčim... (smeh) Sama povreda me je navela na to da probam. U međuvremenu sam skočila iz aviona sa 3000 metara - rekla je hrabra Milica koja je dobila stipendiju američke vlade, tako da studije nastavlja u Americi.

Razgovor pogledajte na snimku ispod, od 32. minuta:

Podsetimo, kobne 2009. godine Milica je imala saobraćajnu nesreću usled koje je ostala potpuno paralizovana od vrata na dole.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA