SVAĐA UŽIVO: Maca napala Viktoriju i načisto je izludela, pevačica joj održala predavanje za pamćenje! (VIDEO)

Dve učesnice "Zadruge" su se sporečkale u emisiji "Magazin in"

  • 20

Kao uvertira ua "Zadrugu" koja počinje 6. septembra, poslužila je emisija "Magazin in" u kojoj su učestvovale i Maca Diskrecija i Snežana Mišković Viktorija, koje su se žestoko sporečkale.

Trudnica ulazi u "Zadrugu", a tek da čujete KOLIKO beba nosi!

Sve je počelo kada je Maca u svom stilu izjavila: "Neki ljudi nikad neće biti kao ja, a želeli bi da budu", a nakon toga se Viktorija uhvatila za glavu i rekla Diskreciji:

- Ja sam mislila da si ti malo šira!

Na to je Maca kao iz topa uzvratila: "Vi ste mali za mene".

Tu je Viktorija počela da gubi strpljenje pa je Diskreciju pitala: "Izvinite, šta vi znate da radite?", a usledio je Macin odgovor:

Printskrin: TV Pink

- Ja sam samo lepa i mogu samo da sedim ovde i da uživam.

- Pa, prijavi se za mis i viči "mir u svetu". Ja se ne svađam sa tobom, ti mene ne poznaješ, ti ne možeš da iznerviraš. Ti si je, Sanja, već čačnula i ona nije shvatila i sad ja pokušavam da joj kažem: "Alo, otvori oči" - zaključila je Viktorija..

Pogledajte prepirku Mace i Viktorije:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MIMA

    3. septembar 2017 | 00:03

    Koga ova žena zove u goste!Nema više nikakve kriterijume.Kakva kič emisija!Na kakvoj televiziji,takva i emisija!Voditeljka ništa bolja.Samo krešti!Užas!

  • Zvezdan

    3. septembar 2017 | 00:38

    Počelo je počelo, šta če tek da bude kad uđu u zadrugu, ima sve da pršti. Viktorija ima kratak fitilj, neće dozvoliti ovoj drolji da je zeza, i treba da je " spusti" na zemlju.

  • Dragana

    3. septembar 2017 | 02:39

    Preterala si Sanja . Nedopustivo si postavljala provokativna pitanja . SETI se uvek tvojim pocetaka I Kako si se borili zato sto si danas . Lepo . Dozvoli I drugima .Neprijatno je Danas gleda ti I slusati tvoju emisiju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA