≫ 

PAPARACO! Lukas se posle skandala sa Sonjom vratio u Beograd, pa uputio ŽESTOKU poruku! (FOTO)

Lukas se posle svirke u Švajcarskoj vratio u Srbiju jer, kako nam je rekao u izjavi kasno sinoć, nije pobegao ni od koga

  • 17

Aca Lukas vratio se u Beograd, nakon drame koja je izbila juče kada ga je još uvek zakonita supruga Sonja Vuksanović prijavila za nasilje!

Prve slike Sonje Vuksanović nakon prijave da ju je Aca Lukas pretukao! (FOTO)

Pognula glavu, da je niko ne prepozna: Ekskluzivni snimak Sonje iz Urgentnog nakon što je prijavila da ju je Aca Lukas pretukao! (VIDEO)

Naša ekipa Lukasa je uhvatila na aerodromu Nikola Tesla, po povratku iz Švajcarske, tačnije iz Ciriha u kom je sinoć imao zakazan nastup.

Iako je bio raspoložen, Aca nije davao opširne izjave, već nam je samo kratko rekao:

- Evo me, tu sam. Ja ne bežim ni od koga. Sad se spremite za istinu, vidimo se u utorak!

Foto: Marko Jovanović

Podsetimo, Lukas je kasno sinoć, nakon što smo Sonju uslikali tokom pregleda u Urgentnom centru, za Telegraf rekao da Sonja laže, te da je nije tukao i da se spremimo za konferenciju za medije koju će održati u utorak.

Foto: Marko Jovanović
Foto: Marko Jovanović
Foto: Marko Jovanović

Foto: Marko Jovanović

Kako nam je rekao, tada će izneti svu istinu o Sonji i njihovom odnosu.

Došao sam u stan samo da se pozdravim sa ćerkom, jer idem na put. Krenuo sam da skuvam kafu sebi, kada je počela da me vređa. Da li ti stvarno misliš da ja nosim nož sa sobom i upadam u stan sa nožem?! Udario sam je nogom u cevanicu zato što me je gađala lončetom u glavu i nije mi dala da izađem. Ta modrica što kažu da ima na nozi, možda i nije od toga, nego od preteranog ka**nja. Modricu joj nije napravio Marko Jarić, ali možda jeste neko ko se isto zove Marko - rekao je Lukas za Telegraf.

Prijateljice noći, sramoto jedna! Lukas uputio brutalno pismo Sonji, pa poručio da počinje borba za dete!

Ona laže, ona je žena koja ima dijagnozu! U utorak očekujte konferenciju za medije gde ću reći šta mi je sve ukrala, šta mi je radila, i ko je Sonja. U utorak očekujte svu istinu o "Sonji Vu" - dodao je Aca.

(i.cicovic@telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Steva

    3. septembar 2017 | 12:23

    Treba da je sramota što dovodi Acu Lukasa što ga stavlja u nezavidni položaj a čovek ni kriv ni dužan izložen torturi policije i zakona,treba da je sretna što je uživala pored takvog čoveka koji je nije maltretirao niti ponižavao zbog njenog života i njenog ponašanja,a ne da mu pravi koje kakve smicalice i proziva po medijima,ako je želela prostor u medijima nije trebala na takav načon i preko Ace da ga traži

  • Ceca

    3. septembar 2017 | 13:29

    Ona nicim nije pokazala da ga voli! Naprotiv! Ali, zato on nju voli i ne moze da se pomiri s tim da je gubi!

  • ) v l

    3. septembar 2017 | 15:00

    Nedaj se aco

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA