≫ 

Platili su mu 9.000 evra da snimi gej slike, pobedio je u "Velikom Bratu", sada ulazi u "Zadrugu" i već je POPLJUVAO Macu i Lepog Miću! (VIDEO) (FOTO)

- Jedva čekam da me napadne taj debil od Lepog Miće - izjavio je Žarko Stojanović

  • 3

Među učesnicima rijalitija "Zadruga" koji počinje 6. septembra biće i Žarko Stojanović, koji je 2013. pobedio u "VIP Velikom Bratu" i osvojio 50.000 evra.

Maca došla u emisiju u providnoj spavaćici bez brusa, ali ono što je pokazala DOLE, zapanjilo je sve! (FOTO) (VIDEO)

Žarko i njegov brat blizanac Željko su privukli veliku pažnju publike u "Velikom Bratu"...

Mnogo se pričalo i o Žarkovom seksualnom opredeljenju. Svojevremeno su se u jednom francuskom magazinu pojavile slike sa njegovim navodnim dečkom, a Žarko je tada na pitanje, da li je gej, odgovorio:

- Sve što ste čuli i pročitali od francuskih medija je namešteno. Svaku priču o sebi sam prodao. Taj momak nije moj dečko, već drug. Pitali su me da snimim fotografije i ja sam pristao. Produkciju je to koštalo 9.000 evra, a to što tamo neko misli za mene da sam gej, e za to me baš briga. Niko me nije naterao da bilo šta uradim.

Žarko već ima poruku za konkurente iz "Zadruge".

- Gledao sam "Magazin in" u kojem je gostovao taj Lepi Mića. Video sam da je teški ludak. Podseća me na Maju Nikolić. On je muška verzija nje, a pošto me je ona napadala u "Velikom Bratu", verujem da će i on. Samo neka proba. Jedva čekam da me napadne taj debil od Lepog Miće - izjavio je Stojanović za "Pulsonline" i objasnio kako će izgledati njegova taktika u rijalitiju.

Pogledajte emisiju u kojoj su gostovali Maca Diskrecija i Lepi Mića:

- Ja sa tim debilima lako izađem na kraj, jak sam rijaliti igrač, imam već jednu pobedu iza sebe - poručio je Žarko.

 
A post shared by Žarko Stojanović (@zarkoo) on

- Meni neće smetati, ako mi govore da sam gej. Mene to ne pogađa, ali ako krenu druge prozivke neće dobro proći. Svašta sam saznao o mnogim takmičarima, o Maci, Mići i ostalima, te im je bolje da se ne zakače sa mnom. Ja sam fin i pitom, ali sam spreman da se odbranim. I braniću sovje stavove i prave vrednosti. Danas niko ne čita knjige, samo gledaju televizor. Motiv mog ulaska je da stanem na put svakom obliku mizoginije, seksizmu i homofobiji. I životinjskom ponašanju. Žestoko ću napadati one koji se budu tako ponašali - zaključio je Žarko Stojanović.

 
A post shared by Žarko Stojanović (@zarkoo) on

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nevena

    4. septembar 2017 | 11:07

    Najjači lik :)

  • Пацифиста

    4. septembar 2017 | 11:08

    Назива неког дебилом а није га ни упознао а себе правда новинарском причом да није геј ... Само онај ко је крив има потребу да се правда и да напада. Србија јадна ли си !

  • Kan Tengri

    4. septembar 2017 | 20:50

    "Danas niko ne cita knjige, samo gledaju TELEVIZOR". Vidi se ti si bas nacitan...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA