≫ 

Sonja Vuksanović se oglasila posle skandala sa Lukasom! (FOTO)

Iako vešto izbegava da priča za medije, Sonja je ponovo na svom Instagram profilu podelila poruku kojom očigledno iskazuje svoj stav

  • 6

Sonja Vuksanović oglasila se prvi put nakon što je prijavila svog bivšeg supruga, pevača Acu Lukasa, jer ju on, kako je rekla, fizički napao u stanu.

Nakon svega oglasila se PRVA ŽENA ACE LUKASA: Kome je upućena ova njena poruka na Instagramu? (FOTO)

Iza svakog uspešnog muškarca stoji žena IDIOT! Evo šta je Lukas usred koncerta rekao o Sonji, nakon što je ona prijavila da ju je tukao! (VIDEO)

Foto: Telegraf

Iako se Sonja sve vreme drži toga da ne daje zvanične izjave za medije, još uvek zvanična supruga Ace Lukasa oglasila se putem Instagram profila.

U pitanju je fotografija iz jednog filma, sa porukom kojom je očigledno želela da stavi do znanja da je bivši partner nije poštovao.

Printskrin: Instagram/sonjavu

Podsetimo, Aca Lukas juče je, po povratku sa nastupa iz Švajcarske, sam otišao u Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu. Aca je u ovoj ustanovi saslušan kod tužioca, gde je priznao da jeste fizički napao Sonju.

Kako nam je ekskluzivno rekao pre izlaska iz tužilaštva, krivicu je priznao samo iz razlpga da ne bi išao u zatvor.

- U interesu deteta morao sam da kažem da sam uradio ono što nisam. Gospođa je to uspela da izvede, i ja joj čestitam. Da nisam sklopio dogovor, išao bih u pritvor pa bih iz pritvora morao da dokazujem da to nisam uradio. Žaliću se samo na jedan deo presude - što sam dobio samo 18 meseci zabranu prilaska. Ja sam hteo da dobijem doživotnu. Pritom, ne poznajem više tu gospođu. Hvala - rekao nam je Lukas.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jana

    4. septembar 2017 | 11:08

    Ako samog sebe ne postujes na postuju te ni drugi. Kraj price. Zeno, ko ce tebe da postuje?

  • Iju

    4. septembar 2017 | 10:28

    Idi bre zeno,smesna si

  • ) v l

    4. septembar 2017 | 11:15

    Aco ti si covek to i ostani pusti nju idi dajle

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA