≫ 

Zbogom džine, bio si šmeker: Mali David iz "Policajca sa Petlovog brda" se emotivnom porukom oprostio od svog filmskog oca

Od Ljubiše Samardžića dirljivim porukama oprostile su se i njegove "filmske žene" i brojne kolege i prijatelji iz sveta filma

  • 10

Marko Stojiljković poznat po ulozi malog Davida, sina policajca Boška Simića kojeg je u popularnoj seriji "Policajac sa Petlovog brda" tumačio Ljubiša Samardžić, oprostio se dirljivom porukom od velikog glumca koji je preminuo u subotu uveče. Stojiljković, koji je sada filmski kritičar, objavio je poruku na Fejsbuku.

Svako leto u omiljenom nam Dubrovniku... Poruka kojom se Nina Badrić oprostila od Ljubiše Samardžića rasplakala je mnoge (FOTO)

- Zbogom, džine. Bio si šmeker i bila je čast raditi s tobom - napisao je Stojiljković.

Marko je u seriji "Policajac s Petlovog brda", koja je snimana pre 25 godine, bio jedno od četvoro dece samohranog oca policajca. Nakon ove serije igrao je i u epizodi Orkestar u "Otvorenim vratima". Sada se bavi filmskom kritikom i piše na svom blogu.

Od Ljubiše Samardžića dirljivim porukama oprostile su se i njegove "filmske žene" i brojne kolege i prijatelji iz sveta filma.

Proslavljeni glumac Ljubiša Samardžić, legenda jugoslovenske i srpske kinematografije, preminuo je u 81. godini. Kremacija je zakazana za četvrtak na Novom groblju, objavila je porodica.

(Telegraf.rs/Nedeljnik)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Robert Horvat

    10. septembar 2017 | 14:52

    Mađarska televizija u dnevniku odvojila nekoliko minuta,oproštajući od našeg velikana Šurde ..!

  • Sale

    10. septembar 2017 | 16:47

    Tesko da ce ga iko ikad moci zameniti,jedan je Ljubisa! Neka mu je vecna slava,pocivaj u miru!

  • Sasa Fazekas

    10. septembar 2017 | 16:44

    Tesko da ce moci neko slavnog Ljubisu da zameni,neka mu je vecna slava a porodici iskreno saucesce

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA