≫ 

Soraja javno obećala da će pomoći Divni, a svi su komentarisali NAČIN na koji je govorila! (VIDEO)

Vučelićeva je tokom gostovanja u emisiji posvećenoj Zadruzi, javno obećala da će pomoći Divni da se operiše

  • 11

Soraja Vučelić pojavila se sinoć u emisiji koja je posvećena rijalitiju Zadruga, u svetlo roze haljini koja je pokrila veći deo njenog tela, ali je sasvim jasno pokazala vitku figuru koju Soraja ima.

PAPARACO! Soraja se skinula u tanga-bikini, nauljila čvrstu guzu, a onda je počelo PRSKANJE u bazenu! (FOTO)

Međutim, sve je palo u drugi plan u trenutku kada je Soraja počela da govori, pošto je pričala prilično čudno. Radi se o tome da je Vučelićeva "šuškala" dok je govorila, pa su se svi pitali šta joj se dogodilo, te da li je imala neku intervenciju na licu.

Printskrin: Youtube/Zadruga Official

To se najbolje vidi na snimku na kom Sara javno obećava da će pomoći Divni iz DNK, koja joj je najsimpatičnija u Zadruzi.

- Bila bih najbolja drugarica sa Divnom. Zanimljiva mi je, draga mi je. Iskreno, kada sam gledala njihovu sinoćnu konverzaciju čak sam zamalo i zaplakala, kada je ona počela da plače. Što se tiče o operaciji osetila sam da bih ja njoj želela da pomognem. Ako je stvarno tako kao što su rekli, evo ja obećavam da ću se ja potruditi da im obezbedim to - rekla je Soraja, što je izazvalo veliki aplauz u studiju.

Pogledajte snimak, pa sami procenite i podelite sa nama šta mislite da je u pitanju:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SS

    15. septembar 2017 | 13:22

    Molim sve nemojte pisati ruzne komentare jer kad se uputi pomoc za zdravlje tu nema mesta ironiji.Kako god Soraja zaradila pokazala je humanost.

  • Subasa

    15. septembar 2017 | 12:26

    Sta je to za nju,jedna musterija 1000 e

  • Duki

    15. septembar 2017 | 16:31

    Svaka cas Soraja hako si divna i humana osoba a kolko vidim imas dobru dusi pomozi Divni ako mizes i kolko mozes makar joj pruzi lepu rec

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA