≫ 

Ana Mihajlovski operisala tumor na dojci!

Operacija je obavljena na Institutu za onkologiju i radiologiju u Beogradu

  • 10
Printskrin: Youtube/Ja Imam Talenat

Ana Mihajlovski pre 10 dana operisala je tumor dojke, na Institutu za onkologiju i radiologiju u Beogradu!

Ne znam šta da radim sa tolikim stanovima! Ana Mihajlovski otkrila šta joj je posle razvoda ZAISTA pripalo od nekretnina

Sve je počelo kada je poznata voditeljka napipala izraslinu između grudi i pazuha, zbog čega je hitno otišla kod lekara koji je utvrdio da je potrebno odmah ukloniti masu.

Nakon operacije, Ana je dobila histopatološki nalaz i otkriveno je da je reč o dobroćudnom tumoru.

- Mogu samo da kažem da je Onkologija klinika s najboljim i najdivnijim osobljem na svetu. Nekoliko doktora tamo spasava živote sa takvim žarom i osmehom da nemam reči. O sestrama tek da ne govorim, predivne su. Mada se raspadaju od posla, uvek su na usluzi pacijentima - rekla je Ana za "Hit Informer", koji prenosi da je voditeljka, kada je saznala da je u pitanju dobroćudni tumor, plakala od sreće.

Podsetimo, Ana ima troje dece - ćerku iz braka sa vlasnikom kuće "Emotion", Goranom Stamenkovićem, te sina i ćerku sa Mirkom Grubinom od kog se rastala krajem 2016. godine, a zvanično razvela u avgustu 2017.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Anja

    20. septembar 2017 | 12:04

    Ma da, svi su oni dobri prema vama poznatim i naravno uz vas "dodatak" na njihovi platu. A sta ce onaj koji nema, gledaju ga ko neku prljavu krpu.

  • BG

    20. septembar 2017 | 13:23

    Naravno ko im gurne pare bude tako.Mene nije hteo moj doktor da operise jer nije dobio kovertu.Operisao me je doktor kome nisam saznala ime ali sam ga videla i hvala mu do neba kako je odradio operaciju bez dinara.A isto radioloski institut gde je g-dja Ana operisana.

  • plavi safir

    20. septembar 2017 | 12:34

    Brzo ozdravljenje!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA