≫ 

Spavao sam na klupi u parku... Sin Snežane Đurišić otvorio dušu i ispričao kako ga se majka odrekla

Marko Gvozdenović priznaje da je već godinama u užasnom odnosu sa majkom i da mu je krivo zbog toga

  • 39

Snežana Đurišić je u veoma lošim odnosima sa sinom Markom Gvozdenovićem, koji već mesec dana živi kod drugarice i nema svoj krov nad glavom.

STRAŠAN JE NAČIN NA KOJI JE JELENA OTIŠLA: Ovako su Snežana Đurišić i Ana Bekuta prokomentarisale slučaj Marjanović (VIDEO)

Porodični problemi počeli su nakon saobraćajnog udesa koji je Marko izazvao, a u kojem je poginula devojka. Marko se posle toga prepustio alkoholu, razveo se i sve češće se svađao sa majkom iznoseći teške uvrede.

- Nismo u dobrim odnosima, jednostavno pravio sam mnogo grešaka i zato neće da priča sa mnom. Ja sam veoma sličan njoj, mnoge stvari sam joj sasuo u lice i to joj možda nije odgovaralo. Uvek postoje razlozi za svađu, tu su bile i neke nekretnine. Ja sam jedno vreme pio i pristao sam na takozvano lečenje - rekao je Snežanin sin za "Skandal" i dodao da je napeta situacija između njega i majke kulminirala 2013. godine, kada je preminuo njegov otac Slobodan.

Foto: Vladimir Milovanović

- Tada je usledila netrpeljivost zbog poslova koje nisam mogao da obavim. Mama, recimo, vidi da ja odem da radim i da se mučim i kaže mi da napustim taj posao, pa sedim kod kuće besposlen, a ona mi prebaci što ne tražim posao. Ona se pravdala da je nervozna, a ja nisam imao kočnice. Krivo mi je sada zbog toga, umeo sam i da je izvređam - izjavio je Marko.

Foto: Youtube/Zvezde Granda Specijal

Marko je izvesno vreme živeo u Americi, ali nije se tamo dugo zadržao.

- Kada me je policija uhvatila i napisala kaznu od 3.000 dolara jer mi je isteklo osiguranje za auto, pozvao sam mamu da mi pomogne, a ona mi je rekla: "Ti ovde nemaš kuću, nemaš gde da dođeš, nisi poželjan. Posvađali smo se kad si pošao". Bukvalno me se odrekla. Ja je zovem, ona mi se ne javlja. Pošalje mi ponekad poruku. Kad sam se vratio, jedna drugarica se ponudila da mi pomogne. Mesec dana provodim u tuđoj kući, ne radim ništa, nemam para. Jedno veče, posle Zvezdine utakmice, nisam hteo da se vraćam u tu kuću, pa sam presedeo na klupi u parku u polusedećem položaju - završio je ispovest Snežanin sin.

Foto: Telegraf

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • rea

    26. septembar 2017 | 21:25

    Ostavite zenu na miru!Njoj je kao majci najteze!!

  • Slobodan

    26. septembar 2017 | 20:59

    Могу да замислим шта је тај све радио кад га се мајка одрекла.

  • Viktorija

    26. septembar 2017 | 18:34

    Odrasla si osoba i mama ti više nije potrebna , zašto se sam ne brineš o sebi , šta mama se treba brinut o tebi do 50 g , srami se , dušo draga diži guzicu i idi radit , a ne za sve tvoje greške kriva mama .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA